Foto:

Familiemusical Woezel & Pip

Na de hitvoorstelling 'Op zoek naar de Sloddervos' beleven Woezel en Pip opnieuw een groot avontuur in hun vijfde familievoorstelling 'Woezel Pip en de Tijdmachine'. Op zaterdag 16 maart 2019 beleven de populairste hondjes van het land een spannende reis door de tijd in Theater De Bussel in Oosterhout. Een onvergetelijke theaterervaring voor alle vriendjes van Woezel en Pip.

Zou jij ook willen weten hoe het is om groot te zijn? Woezel en Pip kunnen niet wachten. Als de Wijze Varen even niet kijkt, glippen ze stiekem zijn nieuwe tijdmachine in. Op naar het land van nog niet gebeurd. Op naar een nieuw avontuur samen met hun vriendjes Buurpoes en Charlie. Bam, boem, knars, zoem! Als dat maar goed gaat… Een familiemusical voor alle kinderen vanaf twee jaar.

Laat je meevoeren naar de bijzonderste plekken in de Tovertuin, zing en dans mee met nieuwe liedjes, verwonder je over het schaduwspel en schuif naar het puntje van je stoel als alles mis lijkt te gaan en de vriendjes zich afvragen of ze ooit nog thuiskomen. Na afloop van de voorstelling kan er heerlijk geknuffeld worden met de levensgrote pluchen knuffels van Woezel en Pip in de foyer van het theater.

Zaterdag 16 maart om 14.00 uur bij Theater De Bussel, Torenstraat 10. Reserveringen: www.theaterdebussel.nl of telefonisch via 0162 42 8600.

Meer berichten