Theo Bambacht prachtige partij gem 0.833 en een serie van 6
Theo Bambacht prachtige partij gem 0.833 en een serie van 6 (Foto: frans van Duuren jr)

BV 't Hartje carnavalskraker of kater?

Het ene team van bv ’t Hartje driebanden had minder last van de nadagen van carnaval dan het andere team

Bv ’t Hartje 1 speelde uit tegen ’t Sluisje 1 de hoogste speler van ’t Hartje 1, Anjo Krijnen maakte 39 car in 40 brt dat waren er 6 te kort om de partij te winnen. De nummer twee Cees Kooijman; Winst met 25 car in 38 brt mooi gem van 0.657. De derde speler Willem Dekkers; heeft de winst moeten laten aan de tegenstander in 27 beurten. Nummer vier van die avond Theo Bambacht met een schitterend gem van 0.833 en een hoogste serie van maar liefst 6 caramboles. Dik gewonnen. Uiteindelijk met het extra punt 4-5 in het voordeel van ’t Hartje 1. Spannend aan de kop van de competitie. Bv ’t Hartje 2 uit tegen ’t Zonneke 3 werd een carnavalskater, ons team verloor met 9-0, Frans van Duuren jr., Jan Wagtmans, Fred Lokker en Rick van der Wel hadden wel de inzet maar niet het verwachte resultaat. De tegenstanders waren simpelweg te sterk deze keer. Bv ’t Hartje 3 heeft thuis gespeeld tegen een team dat ook zijn thuishaven heeft in biljartcentrum het hartje van Oosterhout.nl: bv ’t Hartje van Oosterhout. De eerste partij was van Noud Donkers 18 car in 48 brt, de tweede partij was van Otche Sijaranamual die helaas heeft verloren in 35 brt, de derde wedstrijd is gewonnen door Hans van Oortmerssen met 15 car in 45 brt, de laatste partij van Cees Verschoor eindigde in 27 brt ten gunste van de tegenstander, de eindstand was 5-4 voor de tegenpartij.

Libre: bv ’t Hartje 5 speelde tegen de dames van NGD. De eerste van de vijf spelers die moest aantreden was Ad Veltman, die zijn tegenstandster de winst moest gunnen. De tweede speler was Peter Goudriaan die ook zijn partij verloor zij het met slechts een punt tekort. Nummer drie Cees Verschoor speelde een goede partij met 38 car in 24 brt en pakte de winst in zijn partij. Ad van den Enden speelde met succes de vierde wedstrijd, zijn te maken 31 car maakte hij in 26 brt. De laatste van de avond was Jan de Boer die zijn partij won in 36 brt. Al met al het vijfde van ’t Hartje heeft gewonnen met 7 punten tegen 4. En versterkte hun koppositie met een partij meer dan de nummer twee met 171 punten tegen 130 punten. Nog even doorbijten voor de eerste plaats in de competitie van de OBF.

De libre teams 1-2-3-en 4 van bv ’t Hartje waren deze week vrij en komen 15 Maart weer in de ring voor hopelijk goede resultaten. Die we dan in de verslagen zullen terugzien!

Meer berichten