Foto: Casper van Aggelen

Column Andy Marcelissen: Wesley en Yolanthe

Er is sprake van een groot drama. Voetbalgrootheid Wesley Sneijder geeft zijn steekballetjes niet langer op zijn (te) grote liefde Yolanthe de Souza Faria Cabau de van Kasbergen de Sanchez. Er waren al grote twijfels over het grootse huwelijk tussen de grote liefdes, maar er blijkt zich dus een groot drama te hebben afgespeeld in hun grote villa waar ze nooit waren.

Wesley speelt voor anderhalve jurk en een kamelenkop in Qatar terwijl Yo feest viert op Ibiza. De laatste keer dat ze samen op de bank hebben gezeten was op de middenstip in de Arena na de afscheidswedstrijd van Wesley.

Wesley is aan zijn laatste contract in de zandbak bezig dus de geldstroom richting Yo droogt binnenkort op.

'Time to move on en nu pakken wat je nog pakken kan, Yo!' zal die Ca$hbergen zo ongeveer gedacht hebben.

Niemand echt verbaasd over toch? Sommige vrouwen faken wel eens een orgasme. Dat is 'kinderspel' vergeleken met Yolanthe. Die faket met gemak een hele relatie.

Onze recordinternational die een paar jaar geleden nog een haartransplantatie onderging, wordt nu weer volledig kaalgeplukt. En dan gaat het echt niet alleen om gastendoekjes.

Jan Smit besefte pas dat Yolanthe vertrokken was, toen hij geen handdoek meer had om zijn reet mee af te drogen.

Maar Jan leidt inmiddels een zorgeloos leven. Beetje schnabbelen op tv, iedere ochtend koffie met gebak op de Dijk en daarna die appelpunt er weer aftrainen bij sportschool Atlas.

Zo gaan die dingen in Volendam. Geen levensgrote tatoeage van Yo op z'n bast die er afgegumd moet worden.

Yolanthe werd in Turkije ook wel het boomneukertje genoemd. Er werd daar een beetje lacherig gedaan over een oud filmpje van Yolanthe.

Voor wie het nog niet zag: Yolanthe zag er een beetje Turks uit, leunt tegen een boom, doet haar blote kont naar achteren, kijkt achterom en vraagt een jongetje van een jaar of 16 of hij haar wil penetreren.

Ongeveer zoals het met Wesley ging. Vrijen met een aanloop. Heel hoog springen en dan maar hopen voor Wesley dat ie bleef hangen. Dat is een keer gelukt.

Maar goed, wat ik me afvraag, wie krijgt de Hummer?

En wie zet de stoel erin terug?

www.andymarcelissen.nl

Meer berichten