Pieter Jouke staat zaterdag 16 maart in De Schelleboom met zijn voorstelling Gloeiende Plaat
Pieter Jouke staat zaterdag 16 maart in De Schelleboom met zijn voorstelling Gloeiende Plaat (Foto: )

Pieter Jouke in de Schelleboom

Hij is talig, interactief, keihard en goudeerlijk. Houd u vast. En hem. Jouke excelleerde op de buis bij het one-liners gezelschap van 'Pieter Jouke dames en heren' Padoem Patsss (BNN-VARA). Daarnaast schrijft hij voor onder andere 'Zondag met Lubach'.

In zijn nieuwe voorstelling 'Gloeiende Plaat' neemt Pieter Jouke verantwoordelijkheid. Hij zat even in het oog van de orkaan, maar nu is hij er weer. Voordat hij ook maar denkt aan het verbeteren van de wereld, wil hij die (wereld) eerst begrijpen.

Hij stelt de vragen, u mag daarop antwoorden. Nooit heeft hij slechts één gedachte tegelijk. Maar u mag zich ook verbazen over wat er omgaat in het hoofd van deze wereldbestormer met dat overkokende brein.

Ze zijn niet meer tegen te houden, ze knallen eruit in deze voorstelling. Alsof er nog een horde Pieter Joukes rondrent in zijn hoofd.

De pers over deze voorstelling: 'Jouke heeft dus flinke thematische ankers uitgegooid. Gloeiende plaat is daarmee een wat traditioneler cabaretprogramma dan hij voorheen maakte, maar de woordspelingen en maffe gedachtes zijn zeker niet verdwenen.'

Zaterdag 16 maart – aanvang 20:15u. Entree €17,50,- Inclusief koffie/thee vooraf en een drankje in de pauze of na de voorstelling. Bestellen kan telefonisch via 0162-437165 en natuurlijk ook via de website:

www.deschelleboom.nl

Meer berichten