Jan Helmonds in de Miljoenenjacht-studio met de cheque voor zijn gewonnen prijs
Jan Helmonds in de Miljoenenjacht-studio met de cheque voor zijn gewonnen prijs (Foto: )

Jan Helmonds wint auto bij Linda

Jan Helmonds (66) uit Geertruidenberg is de gelukkige winnaar van een gloednieuwe Volkswagen up! In het tv-programma 'Postcode Loterij Miljoenenjacht' dat zondagavond te zien was bij RTL 4 ging Jan er met deze mooie prijs vandoor.

GEERTRUIDENBERG - Linda de Mol maakte bekend dat Jan met de prijs naar huis ging nadat een andere deelnemer – Michiel uit Helmond – de prijs aan zich voorbij liet gaan voor een plek aan de desk in de volgende ronde.

Jan was blij verrast toen bleek dat hij de gelukkige winnaar was van de auto. "Wat is dit geweldig! Ik heb zelf een goede auto, dus krijg de waarde in geld uitgekeerd. Daar zijn mijn drie dochters vast ook heel blij mee!"

In 'Postcode Loterij Miljoenenjacht' strijden tien Nederlandse wijken met elk vijftig wijkgenoten momenteel wekelijks om verschillende grote prijzen. Jan won samen met 49 wijkgenoten uit postcodegebied 4931 een studioplek in de tv-show. Iedereen ging met een e-reader met daarop 50 euro BookSpot cadeautegoed naar huis.

Een week eerder waren 50 Oosterhouters al te gast bij Linda de Mol. En de regio Oosterhout is goed vertegenwoordigd dit seizoen, want komende zondag (17 maart) gaan vijftig inwoners van Raamsdonksveer uit postcodegebied 4941 strijden om prijzen tot wel vijf miljoen euro in Postcode Loterij Miljoenenjacht'.
Ook zij wonnen bij de Postcode Loterij een felbegeerde studioplaats in de spelshow. Of deze inwoners van Raamsdonksveer net zoals Jan daadwerkelijk in de prijzen vallen, is zondag vanaf 20.00 uur te zien bij RTL 4.

De vijftig inwoners van Raamsdonksveer zijn samen met inwoners van negen andere wijken uit heel Nederland aanwezig in de studio. Eén van de 500 aanwezigen maakt kans de studio als miljonair te verlaten. Diegene neemt in de finale plaats aan de desk naast Linda de Mol om het Gouden Koffer Spel te spelen.

Meer berichten