Over enige tijd worden de scholen bezocht om de kinderen te stimuleren om zich aan te melden (foto: Marc Bouwens)
Over enige tijd worden de scholen bezocht om de kinderen te stimuleren om zich aan te melden (foto: Marc Bouwens) (Foto: Marc Bouwens)

Dikke Banden Race in Raamsdonksveer

Dikke Banden Race
in Raamsdonksveer

RAAMSDONKSVEER - Tijdens de editie van 2018 deden er ruim 130 enthousiaste kinderen mee aan De Dikke Banden Race. Daarom wordt opnieuw de Dikke Banden Race gehouden tijdens de Wielerronde van Raamsdonksveer, die plaatsvindt op zondag 30 juni tijdens het weekend van de Veerse Kermis. WTC De Pionier organiseert deze activiteit in samenwerking met De Stichting Wielerevenementen Raamsdonksveer en met steun van diverse sponsors. De Dikke Banden Race is opgezet om kinderen te stimuleren om met plezier, sportief en actief bezig te zijn. Tevens kunnen kinderen ervaren wat het is om op een afgesloten circuit zo hard te fietsen als je kunt en is het wellicht voor een aantal kinderen een opstap naar de mooie wielersport.

op te geven en het record van 2018 verbreken. Kun je niet wachten, geef je dan alvast op bij Peter de Vries, De Bossen 2, Raamsdonksveer, 0654994948, email: peterhennie@gmail.com

Meer berichten