Ad v d Enden Hoog partij gem 1.823
Ad v d Enden Hoog partij gem 1.823 (Foto: Frans van Duuren jr )

Alle teams van het Hartje weer present

Na de voorjaarsvakantie zijn ook de Libre teams van BV ’t Hartje weer aan de biljarttafels gekomen om hun kunnen te vertonen.

Driebanden: BV ’t Hartje 1 zeer stabiel tegen BV van Mierlo voeg en gevelrenovatie. Gewonnen met 1 gem Anjo Krijnen, ook gewonnen met 0.5 gem Frans van Duuren jr. Willem Dekkers helaas verloren in 31 brt. Theo Bambacht gewonnen met 0.5 gem. De wedstrijd gewonnen als team met 7 punten tegen 2 hierdoor staat ’t Hartje 1 stevig aan de top in de competitie van OBF. Het Team van BV ’t Hartje 2 heeft tegen BV ’t Zonneke 2 jammer genoeg wat punten laten liggen. Jan Wagtmans won zijn partij in 37 brt. Fred Lokker en Veysel Sarikcioglu hebben hun partij verloren, dat weer wat werd verzacht doordat Arjan van Enkhuizen zijn partij in remise afsloot in 34 brt. Uitslag 3 tegen 6 voor de tegenstander. Wat het team in de lijst van OBF op de vierde plaats deed belanden 7 punten achter op de nummer een, dus er moet nog flink gebiljart worden. BV ’t Hartje 3 speelde uit tegen het team van de Eekhoorn. De eerste partij was van Noud Donkers die helaas verloor. De tweede partij was van Otche Sijaranamual die in remise afsloot in 28 brt. De derde wedstrijd speelde Hans van Oortmerssen die de winst binnenhaalde 15 car in 41 brt. De laatste partij van die avond werd gespeeld door Jan de Boer die zijn te maken 10 car in 32 brt met winst uitmaakte. Het team won met 5 tegen 4

Libre: BV ’t Hartje 1 speelde thuis tegen BV NGD 1, Ton van den Hengst en Hans van Oortmerssen hebben hun partij helaas verloren. Johan Leenders heeft gewonnen met 62 car in 22 brt zo ook Ben Keller met 59 car in 28 brt. De uitslag was met het extra punt 5-4 voor BV ’t Hartje 1. Dan BV ’t Hartje 2 moesten uit tegen BV DSMK 1, met 100 % als team gebiljart een goede week voor BV ’t Hartje 2 zowel Jeffrey Pattiruhu als Remy Coleridge en Geert Koevoets alzo de enige vrouw in het spel Wilma Pattiruhu hebben hun partij winnend afgesloten met 9 tegen 0 een hele mooie uitslag voor het team. Verder met team 3 libre: BV ’t Hartje 3 speelde ook uit en wel tegen BV Entree ook hier werd de volle winst gepakt door het team van ’t Hartje, Edwin Harthoorn met 6.428 gem Loek Godding gem van 2.575 Niels Linssen gem 1.375 en Theo Bambacht met een gem van 1.782 een mooi resultaat.9-0 voor BV ’t Hartje 3.die nu op de tweede plaats staan in de competitie van OBF. BV ’t Hartje 4 speelde thuis tegen BV BOT dames waar Tini Ligtvoet voor ’t Hartje 2 punten pakte en de andere leden van het team Embrecht van de Reijen, Chris Roeven, Johan Schieveld en Suleyman Soyyigit de winst aan de tegenstander moesten afstaan. De uitslag was 2 voor het thuisteam 9 voor de tegenstander.BV ’t Hartje 5 thuis tegen BV de Dorstvlegel ook dit thuisteam had een mooi resultaat nl. 9 tegen 2 punten. Ad Veltman winst in 25 brt, Cees Verschoor verloor in 24 brt, Ad van den Enden winst in 17 brt, Jan de Boer gewonnen in 36 brt tot slot de laatste partij Marc de Koning ook winst in 28 brt mooi gebiljart heren! Na 22 Partijen staat BV ’t Hartje 5 er met 180 punten wel heel goed voor in de lijst van de OBF. Liefst 43 punten voor op nummer twee.

Meer berichten