Foto: Frank Visschedijk

Thijs Kemperink komt 'Bonje' maken in De Schelleboom

De grote vertelkracht van Thijs Kemperink - misschien wel de grappigste man uit het oosten des lands - bracht hem niet alleen in Twente volle zalen, maar ook ver daarbuiten. Deze sympathieke tukker vertelt zo beeldend dat het voelt alsof u bij hem thuis bent. Met ijzersterke grappen over alledaagse situaties, herkenbaar voor iedereen.

In zijn laatste, succesvolle programma 'Zleur' schetste Thijs de verhoudingen in de buurt aan de hand van een zomerse buurtbarbecue. Een show zonder wijzend vingertje, met veel humor én met een onderliggend thema dat Thijs aan het hart gaat, namelijk 'noaberschap'.

In zijn nieuwe programma gaat deze Twentse rasverteller aan de haal met de ruzie met zijn allerbeste vriend. Blijf je loyaal, doe je je best om elkaar te begrijpen of blijft het 'Bonje'? Herkenbaar, beeldend verteld, alledaags én typerend voor deze tijd…… Dát is de kracht van Thijs Kemperink, waarmee deze jongen van het Twentse platteland al provincie voor provincie voor zich won.

 "Als je om Thijs Kemperink niet kunt lachen ben je waarschijnlijk al overleden." (Andre Manuel)

Zaterdag 6 april. Aanvang 20:15u.

Entree €17,50 inclusief koffie vooraf en een drankje in de pauze. Bestellen kan natuurlijk via www.deschelleboom.nl of telefonisch op 0162-437165

Meer berichten