Hardlopers kunnen zich inschrijven voor 2.5, 5 of 10 kilometer over verharde wegen door de bossen van Boswachterij Dorst
Hardlopers kunnen zich inschrijven voor 2.5, 5 of 10 kilometer over verharde wegen door de bossen van Boswachterij Dorst (Foto: )

Leemputtenloop in bossen van Dorst

Op woensdag 10 april houdt atletiekvereniging Spiridon uit Gilze-Rijen voor de 9e maal de Global-e Leemputtenloop door het unieke bosgebied van boswachterij Dorst.

DORST/RIJEN - Het is lente. Dus de dagen worden langer en 's avonds blijft het langer licht. Het is dus weer bijna tijd voor de Global-e Leemputtenloop. Ook dit jaar maakt de Global-e Leemputtenloop deel uit van het Global-e wegcircuit Midden-Brabant.

Hardlopers kunnen zich inschrijven voor 2.5, 5 of 10 kilometer over verharde wegen door de bossen van Boswachterij Dorst. Voor lopers t/m 10 jaar is er een jeugdloop over 1 kilometer. De finish van alle afstanden is voor het clubgebouw van AV Spiridon.


Om 18:30 uur is de start van de 1 kilometer mini-Leemputtenloop.

Om 18:45 uur is de start van de 2,5 kilometer Leemputtenloop.

Om 19.30 uur is de start van de 5 en 10 kilometer hardloopwedstrijd.Heb je al eerder met plezier deelgenomen aan de Global-e Leemputtenloop? Daag dan dit jaar je broer, zus, buurman, buurvrouw, vader, moeder, vriend, vriendin, oom, tante, clubgenoten of loopmaatjes uit om als team deel te nemen aan de Leemputtenloop en ervaar samen de unieke sfeer. Het inschrijfgeld per persoon is gelijk aan individuele inschrijving.

Bij de Global-e Leemputtenloop zijn alle kilometerpunten onderweg duidelijk aangegeven.
Bij de 10 km is onderweg een drankpost aanwezig.

Als herinnering kunnen deelnemers hun eigen finishcertificaat met persoonlijke foto downloaden.

Kijk op www.leemputtenloop.nl voor meer informatie en het inschrijfformulier.

Voorinschrijving is mogelijk t/m maandag 8 april.

Na-inschrijven kan op woensdag 10 april 2019 tussen 18:00 en 19.15 uur in clubgebouw De Aanloop dat is te vinden aan de Vijf Eiken 6 te Rijen.

Meer berichten