'Je kunt op me rekenen' is een voorstelling over de liefde en problemen binnen een familie
'Je kunt op me rekenen' is een voorstelling over de liefde en problemen binnen een familie (Foto: )

Hilariteit en drama in de Bussel

Voor ieder wat wils komende week in Theater de Bussel, met indrukwekkende verhalen, een familiedrama, muzikaal talent en heel veel humor.

OOSTERHOUT - Komende week worden de theaterzalen onder andere gevuld met interessante verhalen van Melvin Redeker tijdens Mondiavisueel (uitverkocht) en Hans Aarsman tijdens 'Dokter Aarsman'.

Ook kunt u naar het familiedrama 'Je kunt op me rekenen', de dansvoorstelling 'De Doos van Pandora' van de leerlingen van h19 en de Sunday Sessions met Frits Bayens Big Band en speciale muzikale gasten.

Alex Ploeg brengt ook een bezoek aan de Bussel en zal zorgen voor een gezonde dosis humor. Ook is er natuurlijk weer een film voor u, de Oscar-winnende film Green Book wordt komende week wegens groot succes nogmaals vertoond.

Op vrijdag 5 april worden er bijzondere verhalen gedeeld in Theater de Bussel. In het theatercollege Dokter Aarsman (try-out) vertelt Hans Aarsman over zijn dagelijkse diagnoses van de wereld. De kern van de voorstelling: als je ervoor open staat, is het leven een constante stroom van ontdekkingen.

'Je kunt op me rekenen' is een voorstelling over de liefde en problemen binnen een familie en is op zaterdag 6 april te zien in het theater.Zusterliefde, principes, hebzucht, schone schijn, goede bedoelingen, chaos, schade, schande en een beetje wijsheid. En dan moet de plechtigheid nog beginnen.

De dansleerlingen vanh19 brengen dit jaar een prachtig verhaal over de Doos van Pandora. Ze vinden deze mysterieuze kist en ontdekken dat er van alles in zit. Leuke, praktische en spannende verrassingen. Kom kijken en geniet mee op zondag 7 en 14 april van deze ontdekkingstocht.

Ook op zondagochtend staat er een bijzondere muzikale ontmoeting op de planning. Dit keer heeft Frits Bayens Carina Backhuijs en Eva Bouwmeester uitgenodigd. Beide dames staan aan het begin van een veelbelovende carrière. Geniet 7 april van deze muzikale combinatie tijdens deze muzikale ochtend.

Op zaterdag 6 april kan er wederom gelachen worden in de Bussel tijdens de debuutvoorstelling Ultimatum van Alex Ploeg. Soms moet je jezelf een Ultimatum stellen. Bepalen wie je bent. Alex weigert dit al jaren. Want kom op, hoe doe je dat als je een vat vol strijdigheden bent? Alex Ploeg is een zelfverzekerde jongen die het allemaal niet weet.

Donderdag 4 april wordt de Oscar-winnende film Green Book nog maals vertoond in de Bussel. Een inspirerend, hartverwarmend en waargebeurd verhaal over de hechte vriendschap tussen een uitsmijter en concertpianist in de jaren 60 die gedwongen worden hun verschillen opzij te zetten om een onvergetelijke reis te maken.

Tickets zijn te koop bij de balie en via

www.theaterdebussel.nl

Meer berichten