BV 't Hartje 3, Mooie partijen!
BV 't Hartje 3, Mooie partijen! (Foto: Frans van Duuren jr )

BV 't Hartje: een goede week voor de meeste teams

BV ’t Hartje: een goede week voor de meeste teams. Libre team BV ’t Hartje 5 met nog 3 wedstrijden te gaan 38 punten voor op nummer twee!

Driebanden: BV ’t Hartje 1 speelde uit tegen BV NGD 2. De eerste partij werd in 47 brt verloren door Anjo Krijnen. De tweede partij van Frans van Duuren jr. werd gewonnen in 44 brt. De derde partij werd gewonnen door Willem Dekkers in 38 brt. De vierde partij was van Theo Bambacht die in 37 brt uit was. De uitslag was 7 tegen 2 voor BV ’t Hartje 1. Hierdoor blijven ze voorlopig op de eerste plaats. BV ’t Hartje 2 speelde uit tegen BV ’t Sluisje 2. De eerste partij was van Jan Wagtmans die met een gem van 0.720 de winst pakte. De tweede partij van Veysel Sarikcioglu werd verloren in 33 brt. Ook Rick van der Wel in de derde partij moest de winst afstaan in 37 brt. De laatste partij van de avond was van Arjan van Enkhuizen die zijn te maken 13 car uitmaakte in 33 brt. Het team pakte de winst met 5 tegen 4. Toch nog van plaats 5 naar 4 in de rangorde van OBF.BV ’t Hartje 3 speelde thuis tegen BV Ridderhof 2. Helaas werden de twee eerste partijen verloren, Cees Verschoor in 20 brt en Otche Sijaranamual in 45 brt. De derde en vierde partij werden gewonnen door Hans van Oortmerssen in 55 brt en Cees Verschoor in 32 brt. Cees speelde wee partijen die avond. Hij kon daarmee niet voorkomen dat de winst naar de tegenpartij ging, het werd 4 tegen 5.

Libre: BV ’t Hartje 1 speelde uit tegen BV ’t Hartje 2 dus was het bijna een thuis thuiswedstrijd. Over de wedstrijd kunnen we kort zijn. Ton van den Hengst met een gem van 2.818, Johan Leenders een gem van 2.384, Ben Keller een gem van 1.552 en Sahut Sarikcioglu een gem van 2.545 vier keer gewonnen. 9 tegen 0 voor BV ’t Hartje 1. BV ’t Hartje 3 speelde ook thuis en wel tegen BV DSMK 2. Deze wedstrijd werd ook in winst omgezet. De eerste partij gespeeld door Cees Kooijman werd verloren in 20 brt. De tweede partij werd gewonnen door Edwin Harthoorn met een gem van 7.500! De derde partij werd gewonnen door Loek Godding met een gem van 5.000! En de vierde partij werd gewonnen door Theo Bambacht met een gem van 2.050! Dat is mooi voor het thuisteam de uitslag: 7-0. BV ’t Hartje 4 speelde uit tegen BV Molenzicht. Nummer een. Seyfi Sarikcioglu was uit in 27 brt de nummer twee Chris Roeven werd remise in 40 brt. De derde partij van Johan Schieveld werd verloren in 28 brt. De vierde partij werd gewonnen door Suleyman Soyyigit in 33 brt. Zo ook de vijfde partij door Tini Ligtvoet die won in 55 brt. Het team van BV ’t Hartje 4 won met 8 tegen 3. BV ’t Hartje 5 speelde uit tegen BV ’t Sluisje. De nummer een Ad Veltman pakte de winst in 26 brt. Nummer twee Peter Goudriaan speelde uit in 34 brt. De derde partij van Cees Verschoor werd gewonnen in 27 brt. Nummer vier Ad van den Enden ging met de winst weg in 29 brt en de laatste partij de nummer vijf, Jan de Boer werd helaas verloren. Met het extra punt werd het 9 tegen 2 voor BV ’t Hartje 5 dat met dit resultaat op 200 punten komt in 24 partijen! Weer een echte kampioenswedstrijd! 38 punten voor op de nummer twee. 

Meer berichten