Bram Speijer, de maker van de kortste partij driebanden
Bram Speijer, de maker van de kortste partij driebanden (Foto: Frans van Duuren Jr)

BV Arena-Linberg aan kop 2e klasse OBF

Door een prachtige 7-2 overwinning op het team van BV ‘t Hartje van Oosterhout nestelden de spelers van BV Arena-Linberg Vakantiegevoel 1 zich donderdag 4 april 2019 overduidelijk aan kop van de 2e klasse driebanden van de OBF (Oosterhoutse Biljart Federatie). De naaste concurrenten stonden al 1 wedstrijd voor, die nu is ingehaald, waardoor de race om het kampioenschap na 28 van de 32 wedstrijden wordt geleid door BV Arena-Linberg Vakantiegevoel 1 (met 155 punten), gevolgd door BV de Dorstvlegel (150) en NGD 3 (149).

Henk Snoeren verloor de 1e partij van Hans Akkermans in 46 beurten, waarna Ad Huijben zijn tegenstander versloeg in 39 beurten. Ad Mathon (teamleider) won in 28 beurten (met een serie van 4) zijn prachtige partij, nadat Bram Speijer (eveneens een hoogste serie van 4) een schitterende (en een enkele keer fortuinlijke) partij afrondde door zijn 18e carambole in de 16e beurt (!) te maken! Een voortreffelijk gemiddelde van 1,125!

Teamleider Ad Mathon: "We zijn er zeker nog niet! De bloemen krijgt de winnaar pas op 2 mei. We moeten nog naar BV Eekhoorn en BV de Dorstvlegel en krijgen thuis nog BV 't Sluisje 3 en BV Ridderhof 2. Alles is nog open!"

Meer berichten