Rijen heeft potje met vet

Op maandag 3 juni het weer zover, dan gaat de Avondvierdaagse Rijen van start. In tegenstelling tot andere jaren vindt de Avondvierdaagse plaats van maandag tot en met donderdag. Dit in verband met het Pinksterweekend dat na de Avondvierdaagse valt. Het defilé zal dus ook op de afsluitende donderdag plaatsvinden. Voor de 7e keer zal AV Spiridon de organisatie van dit wandelevenement voor zijn rekening nemen. Op de website: https://avondvierdaagserijen.nl is inmiddels de voorinschrijving geopend. De kosten voor deelname zijn bij voorinschrijving € 4,- per persoon. Na-inschrijven kan ook en wel op zondag 2 juni 2019 van 19.00 - 20.00 uur in het clubgebouw van AV Spiridon, Vijf Eiken 6, 5121 RG Rijen. En op maandag 3 juni 2019 van 18.00 - 18.30 uur in sportcentrum Tropical, Mgr. Schaepmanstraat 32, 5121 TM Rijen. Schrijft u op bovenstaande maandag of dinsdag in, dan bedragen de na-inschrijfkosten € 5,00 per persoon. Je kunt kiezen om 3, 5, 10 of 15 kilometer te wandelen. Elke avond loop je een andere route. Vragen? Mail dan naar: info@avondvierdaagserijen.nl

Download onze gratis app

Dit jaar hebben we weer de (gratis) Avondvierdaagse Rijen-app die geschikt is voor Android en iOS. De app is te downloaden via de App store of Google Play. In de app kunnen de routes worden bekeken (routebeschrijvingen en kaartjes). Handig voor onderweg tijdens de Avondvierdaagse.

Routeboekjes

In mei wordt het routeboekje (dat we naast de app ook nog uitgeven) op de website van de Avondvierdaagse Rijen, https://avondvierdaagserijen.nl, opgenomen. Hierin kun je dan ook alle routes per dag vinden.

We hopen op 4 mooie wandelavonden en zien je graag aan de start op MAANDAG 3 juni!

Meer berichten