Hans Stadhouders van Bijenhoudersgilde Oosterhout op de ALV van GroenLinks Oosterhout
Hans Stadhouders van Bijenhoudersgilde Oosterhout op de ALV van GroenLinks Oosterhout (Foto: Wiljan van der Zanden)

ALV GroenLinks Oosterhout in de ban van de bijen

Op woensdag 10 april 2019 was in het activiteitencentrum: De Slotjes de zaal gevuld met leden en vrienden van GroenLinks Oosterhout. Ook enkele belangstellenden schoven aan.

Tevens was Hans Stadhouders van het Bijenhoudersgilde Oosterhout uitgenodigd.

Het was de jaarlijkse Algemene Leden Vergadering van GroenLinks Oosterhout

Maar eerst werd er door de afdeling van GroenLinks Oosterhout de nodige informatie verstrekt aan alle aanwezigen. De jaarverslagen van 2018 en de financiële stukken zoals balans en begroting. GroenLinks Oosterhout is financieel een gezonde partij. Ook werd het bestuur uitgebreid met 1 nieuw bestuurslid, te weten Jacqueline Kuhlmann. Verder werd er teruggeblikt op de Provinciale Statenverkiezingen waar GroenLinks fors gewonnen heeft.

Er werd ook vooruitgeblikt op de Europese Verkiezingen van 23 mei 2019. Dit werd door onze enthousiaste campagneleider: Wesley Kuipers met een prachtige power-point presentatie in beeld gebracht en toegelicht.

De aanwezigen konden na afloop alvast posters en flyers van de Europese Verkiezingen meenemen om uit te delen en mensen te stimuleren om te gaan stemmen.

Na de pauze vertelde Hans Stadhouders met veel verve over het bezige bijenvolk. Hoe belangrijk bijen zijn voor de mensheid. Met prachtige platen en aanschouwingsmateriaal werd het allemaal erg levendig verteld. Na afloop kregen alle aanwezigen een pakketje met zaadjes mee om in het voorjaar uit te zaaien.

Onder het genot van een drankje en zelfgemaakte hapjes werd de jaarlijkse ALV in een ontspannen sfeer voortgezet.

Meer berichten