De organisatie helpen? Stuur een mail naar saradag1969@gmail.com of kijk op hun facebookpagina: Saradag Tweeduizendnegentien. Foto: Casper van Aggelen
De organisatie helpen? Stuur een mail naar saradag1969@gmail.com of kijk op hun facebookpagina: Saradag Tweeduizendnegentien. Foto: Casper van Aggelen (Foto: )

De Oosterhoutse Saradag, de meisjes van 1969

OOSTERHOUT - In navolging van de Abrahamdag wordt er ook dit jaar een Saradag georganiseerd. Acht enthousiaste Oosterhoutse dames werken met veel plezier aan de 6e editie van de Oosterhoutse Saradag. Deze vindt plaats op zaterdag 12 oktober 2019.

De organisatie is druk bezig met het samenstellen van een leuk en afwisselend programma zodat de Sara's uit 1969, geboren of wonend in de gemeente Oosterhout, kunnen gaan genieten van een onvergetelijk dag. Het aantal deelnemers is beperkt tot 50 dames zodat het feest kleinschalig blijft.

Inschrijven voor de Saradag kan vanaf zaterdag 4 mei, precies vanaf 10 uur 's morgens! Hier telt de tijd die gmail aangeeft! Stuur, per persoon, een mail naar inschrijvensaradag2019@gmail.com. Op volgorde van binnenkomst ontvang je dan een inschrijvingsformulier. Nadat wij je inschrijfformulier én betaling hebben ontvangen wordt je deelname bevestigd. De kosten van deelname zijn € 85,00. Dit is inclusief lunch, diner en de 'nodige' drankjes. Wees er snel bij want er is veel belangstelling.

De organisatrices willen er een echt Oosterhouts feestje van maken en zoeken daarom nog spontane lokale sponsors.

om de Sara's een topdag te bezorgen. Dussss, lieve Oosterhoutse ondernemers…. Spreekt dit initiatief jou en/of je bedrijf aan, ken je wellicht een Sara uit 1969 en wil je een bijdrage leveren aan deze Oosterhoutse traditie, stuur dan een mail naar saradag1969@gmail.com of kijk op onze facebookpagina: Saradag Tweeduizendnegentien.

Meer berichten