Ruim 2.000 deelnemers doen jaarlijks mee aan de Avondvierdaagse in Oosterhout
Ruim 2.000 deelnemers doen jaarlijks mee aan de Avondvierdaagse in Oosterhout (Foto: Avondvierdaagse Oosterhout)

Oosterhoutse kilometervreters

De 73e Oosterhoutse Avondvierdaagse zal dit jaar plaatsvinden van 21 t/m 24 mei. Inschrijven voor de wandeltochten van 3, 5 en 10 kilometer kan vanaf woensdag 24 april bij VVV Oosterhout in Theater de Bussel aan de Torenstraat. Deelname kost 5 euro per persoon.

OOSTERHOUT - Ruim 2.000 wandelaars zullen deze vier dagen weer door verschillende delen van Oosterhout trekken. Op de tweede dag zal er dit jaar niet meer worden gestart vanaf de Kinderboerderij aan de Veerseweg, maar vanaf de Oosterhoutse Golfclub aan de Dukaatstraat. Hierdoor zal de Avondvierdaagse ook een dag door Zuidelijk Oosterhout lopen. De 5 en 10 kilometer gaan hierbij zelfs een stuk door de bossen van Boswachterij Dorst. De nieuwe routebeschrijvingen komen begin mei online op de nieuwe website www.avondvierdaagse-oosterhout.nl


Het deelnemen in groepen is weer in opkomst. Vroeger liepen verschillende scholen en sportverenigingen samen mee tijdens de Avondvierdaagse. Het is een aantal jaren minder geweest, maar met name de laatste paar jaar is het aantal deelnemende groepen weer aan het oplopen. Logisch, want het stempelen en ophalen van medailles is nét wat eenvoudiger als groep. Vind je het leuk om met de buurtvereniging, school of sportclub mee te lopen met de Oosterhoutse Avondvierdaagse? Geef je dan op als groep!


Vanaf woensdag 24 april kun je je weer inschrijven bij VVV Oosterhout in Theater de Bussel aan de Torenstraat. Net als voorgaande jaren kost inschrijven 5 euro per persoon. Let op! Je kunt bij het VVV alleen pinnen en niet met contant geld betalen! Bij het opgeven moet je aangeven of je 3, 5 of 10 kilometer per dag gaat lopen en voor de hoeveelste keer je meedoet, zodat de juiste medaille kan worden klaargelegd.

Wil je meer informatie?


Kijk dan op de nieuwe website www.avondvierdaagse-oosterhout.nl

Meer berichten