De Dijk was vorig jaar één van de grote publiekstrekkers op het Parkfeest (foto: Casper van Aggelen)
De Dijk was vorig jaar één van de grote publiekstrekkers op het Parkfeest (foto: Casper van Aggelen) (Foto: )

Win vrijkaarten voor Parkfeest!

Op 14, 15 en 16 juni barst in Oosterhout weer het Parkfeest los. En daar wil natuurlijk iedereen bij zijn. De voorverkoop voor dit festival is al gestart, maar bij Het Kanton kun je nu ook vrijkaarten winnen!

Wat moet je doen om in aanmerking te komen voor één van de setjes van twee entreetickets voor de vrijdag, de zaterdag of een passe partout voor beide dagen? Nou, heel simpel: stuur jouw leukste foto van een vorige editie van het Parkfeest naar redactie.kan@persgroep.nl. De leukste inzendingen worden in de krant gepubliceerd en ontvangen de gewonnen prijs per e-mail.

In het Slotpark West is het natuurlijk één groot feest, met de leukste artiesten, bands en acts. Op vrijdagavond is het 'Tribute Night' en kun je genieten van de beste tributes van Amy Winehouse, Green Day, Bruce Springsteen en Alanis Morissette. Met als afsluiter de Daredevils! En op zaterdag begint het 's middags al, met optredens van o.a. Miss Montreal, VUIG, Lil Kleine, FÄIS, Rowwen Hèze, Ten Times A Million, Matt Simons, 3JS en Kraantje Pappie.

Maar wat nou als je vrijdag of zaterdag even lekker uit je dak wilt gaan op een dance- of houseplaat? Kom dan naar het Slotpark Oost! Dé plek waar je heerlijk los kan gaan op de lekkerste tracks uit de dance, house, tech-house en club scene. En het leukste van alles: de platen worden aan elkaar gedraaid door bekende Oosterhoutse DJ's. Local Heroes dus! Je kent ze van Club Sweet, Shooters, Chillers, de Malledieven, de Matoux, de Pandora, enzovoort. Voor vrijdag en zaterdag heb je tickets nodig, de familiezondag is gratis. Tickets voor het Parkfeest koop je eenvoudig online. De ticketprijs voor de zaterdag is € 30,00 en op vrijdag € 17,50. Wil je beide avonden komen? Koop dan een passe-partout voor € 38,00.

Op www.parkfeest.nl/tickets kun je je kaarten bestellen. Meer weten over het Parkfeest of wil je vrijwilliger worden? Neem dan eens een kijkje op www.parkfeest.nl.

Meer berichten