Foto:

Winnaars fotowedstrijd Parkfeest zijn bekend!

De winnaars van de vrijkaarten voor het Parkfeest 2019 in Oosterhout zijn bekend! Op pagina 3 van onze papieren krant van 22 mei (ook in te zien via onze website www.hetkanton.nl) staat een beperkte selectie van de winnende foto's waaronder deze van de kleine Milan tijdens het optreden van de Big Bazzooka's in 2018.  Stephanie Vink: "Mijn lieve kleine Milan van vorig jaar nog maar 2 jaar oud, op het podium bij Parkfeest! Hij vond het geweldig, en heel Oosterhout vond hem geweldig!" (Foto: Flits en Klik/Bianca Dijck)

Op 14, 15 en 16 juni barst in Oosterhout weer het Parkfeest los. En daar wil natuurlijk iedereen bij zijn. Bij Het Kanton kon je dus ook vrijkaarten winnen door een leuke Parkfeest-foto in te sturen! De winnaars hebben hun passe-partouts of vrijkaarten voor de vrijdag/zaterdag deze woensdagmiddag per mail ontvangen.

Op vrijdagavond is het 'Tribute Night' en kun je genieten van de beste tributes van Amy Winehouse, Green Day, Bruce Springsteen en Alanis Morissette. Op zaterdag zijn er optredens van o.a.Miss Montreal, Lil Kleine, Rowwen Hèze, Matt Simons, 3JS en Kraantje Pappie.

Meer berichten