Feest tijdens het optreden van Kraantje Pappie tijdens de Parkfeest-editie van 2017. Dit jaar is hiphopartiest weer van de partij in Oosterhout (foto: Casper van Aggelen)
Feest tijdens het optreden van Kraantje Pappie tijdens de Parkfeest-editie van 2017. Dit jaar is hiphopartiest weer van de partij in Oosterhout (foto: Casper van Aggelen) (Foto: Casper van Aggelen)

Last-minute gratis naar Parkfeest!

Op 14, 15 en 16 juni barst in Oosterhout weer het Parkfeest los. En daar wil natuurlijk iedereen bij zijn. Tickets zijn te koop via de website, maar nadat Het Kanton al eerder kaartjes weg gaf gaan nu echt de allerlaatste vrijkaarten de deur uit!

OOSTERHOUT - Wat moet je doen om in aanmerking te komen voor de twee passe-partouts voor de vrijdag en zaterdagavond? Nou, heel simpel: ga naar de Facebook-pagina van Het Kanton en like die pagina. Ga daarna naar dit artikel op onze website/Facebook en laat weten waarom jij de passe-partouts wilt winnen. Meedoen kan tot donderdagmiddag 17.00 uur. De winnaar (na loting) ontvangt diezelfde avond nog bericht via Facebook. Op vrijdagavond is het 'Tribute Night' en kun je genieten van de beste tributes van Amy Winehouse, Green Day, Bruce Springsteen en Alanis Morissette. Met als afsluiter de Daredevils! En op zaterdag begint het 's middags al, met optredens van o.a. Miss Montreal, VUIG, Lil Kleine, FÄIS, Rowwen Hèze, Ten Times A Million, Matt Simons, 3JS en Kraantje Pappie in Slotpark West.

Maar wat nou als je vrijdag of zaterdag even lekker uit je dak wilt gaan op een dance- of houseplaat? Kom dan naar het Slotpark Oost! Dé plek waar je heerlijk los kan gaan op de lekkerste tracks uit de dance, house, tech-house en club scene. En het leukste van alles: de platen worden aan elkaar gedraaid door bekende Oosterhoutse DJ's. Local Heroes dus! Je kent ze van Club Sweet, Shooters, Chillers, de Malledieven, de Matoux, de Pandora, enzovoort. Voor vrijdag en zaterdag heb je tickets nodig, de familiezondag is gratis. Tickets voor het Parkfeest koop je eenvoudig online. De ticketprijs voor de zaterdag is € 30,00 en op vrijdag € 17,50. Wil je beide avonden komen? Koop dan een passe-partout voor € 38,00. Op www.parkfeest.nl/tickets kun je je kaarten bestellen.

Meer berichten