De Dikke Banden Race valt midden in het programma van de Kermis Wielerronde van Raamsdonksveer. (foto: Casper van Aggelen)
De Dikke Banden Race valt midden in het programma van de Kermis Wielerronde van Raamsdonksveer. (foto: Casper van Aggelen) (Foto: Casper van Aggelen)

Doe mee aan de Dikke Banden Race!

De inschrijving is al in volle gang. Vorig jaar hebben er ruim 130 kinderen deelgenomen. De organisatie hopt dit aantal weer te evenaren en misschien wel te overtreffen. Ondertussen is op alle scholen in de gemeente Geertruidenberg een korte uitleg gegeven omtrent De Dikke Banden Race en zijn er inschrijfformulieren meegegeven aan de kinderen. Als je meer bedenktijd nodig hebt kun je ook nog op de dag zelf inschrijven, maar dan wel voor 14.00 uur in Poolcafé De Posterij. De Dikke Banden Race valt midden in het programma van de Kermis Wielerronde van Raamsdonksveer. Deze kermis is van vrijdag 28 juni tot dinsdag 2 juli op het Heereplein Raamsdonksveer.

RAAMSDONKSVEER - De kermisexploitanten stellen opnieuw vrijkaartjes ter beschikking voor alle deelnemende kinderen aan De Dikke Banden Race. Dat wordt dus weer een groot feest, wat je echt niet mag missen.

Tevens is er een “schoolcompetitie”: gebaseerd op het totale aantal leerlingen van de leeftijdsgroepen dat mee zou kunnen doen en afgezet tegen het werkelijk aantal leerlingen dat meegedaan heeft, zal de school worden bepaald die procentueel de meeste kinderen heeft afgevaardigd.

Daarnaast is er een extra prijs te verdienen voor de kinderen uit groep 7 en 8 van de basisscholen uit de gemeente Geertruidenberg. Reinders Oisterwijk totaalleverancier onderwijsproducten en diensten uit Oisterwijk stelt twee waardebonnen ter beschikking van ieder € 75,--. De winnende school/klas mag dit bedrag besteden aan materialen dat sport/beweging stimuleert.

Als je meer informatie wilt over de Decathlon Dikke Banden Race dan kun je dit vinden op de website via het volgende adres:
http://dikkebandenrace.nl of door contact op te nemen met Peter de Vries (0654994948).

Je kunt je opgeven bij: Peter de Vries, De Bossen 2, Raamsdonksveer, telefoon: 0654994948, email: peterhennie@gmail.com

Meer berichten