Kijk voor meer informatie op www.rondevandelerenzool.nl of houd de Facebook-pagina in de gaten voor het allerlaatste nieuws
Kijk voor meer informatie op www.rondevandelerenzool.nl of houd de Facebook-pagina in de gaten voor het allerlaatste nieuws (Foto: )

Wielerronde De Leren Zool in Rijen

Na de warme editie van vorig jaar zijn ze in Rijen volop in voorbereiding op de volgende editie van de wielerronde van De Leren Zool. Op zondag 30 juni wordt er wederom een mooi programma aangeboden aan vele wielerliefhebbers uit de regio.

RIJEN - Een woordvoerder vertelt: "Zo hebben we aan het sportieve programma de Elite mannen kunnen toevoegen, wat reden geeft voor nog meer koers in de straten van Rijen

Het programma voor deze dag is als volgt: 09.30 – 13.00: KNWU Jeugd, 13.30 – 14.45: KNWU Meisjes -Dames, 15.00 – 16.15: Open Kampioenschap Gilze-Rijen, 16.15 – 18.00: KNWU Elite mannen – Beloften - Amateurs.

Het parcours wat men krijgt voorgeschoteld is iets gewijzigd ten opzichte van vorig jaar. Waar men vorig jaar vanuit de Heistraat linksaf ging de Schoutstraat in, zal men nu de Schoutstraat oversteken waar het laatste stukje Heistraat ook gereden zal worden, en daar wordt linksaf geslagen de Drossaardstraat in, om daar aan het einde linksaf te slaan het Raadhuisplein op, waar dit jaar de start en finish gelegen zal zijn.

Het volledige parcours is als volgt: Raadhuisplein – Mariastraat – Hoofdstraat – Heistraat – Drossaardstraat – Raadhuisplein.

Om de sfeer aan de start / finish helemaal compleet te maken zal het Leren Zool horecaplein dit jaar worden gefaciliteerd op het Raadhuisplein. Daar kan men zich ook inschrijven voor de wedstrijden, ook is het de plek voor een natje en een droogje en het nodige entertainment.

Zo zal coverband 'Van Eigen Bodem' de nodige optredens verzorgen. Ook Steven van Gils, bekend als leadzanger van De Bounties, zal zijn opwachting maken. Dit alles zal worden ondersteund door Gotcha Entertainment.

En net als vorig jaar zal er een groot LED scherm aanwezig zijn waarop men live de Formule 1 vanuit Oostenrijk kan volgen, en het Nederlands kampioenschap wielrennen voor elite.

Meer berichten