Spelmoment uit een eerdere ontmoeting tussen Madese Boys en NAC (foto: Marcel Raafs)
Spelmoment uit een eerdere ontmoeting tussen Madese Boys en NAC (foto: Marcel Raafs) (Foto: Photographer: Marcel Raafs)

Feest en duel met NAC Breda bij Madese Boys

MADE - Voorafgaand aan de traditionele oefenwedstrijd die NAC ieder jaar op sportpark de Schietberg speelt tegen de selectie van Madese Boys is het inmiddels ook traditie om de avond ervoor een leuk feestje te bouwen.


Voor de eerste Hollandse avond die om 20.00 uur begint op de Schietberg heeft de organisatie dan ook extra groots uitgepakt en een aantal topartiesten richting Made gehaald: Frank Verkooyen, Dennis van de Stelt, Joeri Plaizier en Kapalone zullen een avondvullend programma verzorgen. Natuurlijk ontbreken ook deze avond onze huisdj's Luuk en Aaron van LA Sound niet.


De entree is gratis; ook de prijzen van de consumpties vallen mee; voor een lekker pilsje betaal; je slechts 2,00. Kom op tijd want vol=vol !!!!

Zaterdag 6 juli staat in Made de traditionele oefenwedstijd van NAC Breda tegen de plaatselijk 'boys' weer op het programma.
De aanvang van de wedstrijd is 17.00 uur.


De kaarten voor deze wedstrijd zijn in de voorverkoop te koop bij AH Made, Jumbo Made, Coop Made en Sporttief; de prijzen in de voorverkoop 7,50 voor volwassenen en 5,00 euro voor de kids. Op de wedstrijddag zijn de kaarten 2,50 euro duurder….

Meer berichten