Uitvoering Blaasmuziek is chill
Uitvoering Blaasmuziek is chill (Foto: Henk Donkers)

Samen een avondje muziek maken


Speel jij slagwerk of een blaasinstrument kom dan op 2 juli naar het St. Oelbertgymnasium.
Elk jaar voor de zomervakantie organiseert de Koninklijke Muziekvereniging Oosterhout (KMO), ook wel de harmonie genoemd, een openbare repetitie. Op deze Playing evening geven we iedereen een kans om ook eens een avondje samen met de harmonie en andere enthousiast muzikanten muziek te maken.
De jeugd en de beginnende muzikant is welkom om 18.15 u, de openbare repetitie van ons opleidingsorkest start om 18.30u.
Heb jij ongeveer A niveau of ben je al een wat meer ervaren muzikant, dan mag je aansluiten bij de harmonie. Zorg dan dat je om 19.15 u aanwezig bent. We repeteren dan tot een uur of 9 en daarna praten we gezellig met elkaar onder het genot van een drankje.
Speel jij graag mee, meld je dan aan via secretariaat@kmoosterhout.nl. Geef ook door met welk instrument jij komt meedoen. We zorgen dan dat jij de muziek voor die avond over de mail krijgt. Wij kijken uit naar je komst.
Je fiets kan je neerzetten in de fietsenstalling van het Oelbertgymnasium. Met de auto kan je parkeren op het parkeerterrein aan het Paterserf (achter Bock). Je loopt over het schoolplein naar de deuren van de Agora (rechts naast de ingang). We zien je graag komen.
Bestuur KMO

Meer berichten