Foto:

In de schijnwerper: LTV R'donksveer

LTV Raamsdonksveer is opgericht in 1955 en is een gezellige vereniging met 530 zeer actieve leden, waarvan 90 jeugdleden. Deze club opent de rij in de nieuwe Kanton-rubriek 'In de Schijnwerper'. Uw club ook voorstellen op deze pagina? Mail dan naar redactie.kan@persgroep.nl voor meer info.

RAAMSDONKSVEER - De accommodatie van de vereniging bestaat uit 8 verlichte SmashCourt® banen en een in 2015 volledig gerenoveerd paviljoen met een schitterend terras. Het tennispark is het gehele jaar geopend en is fraai gelegen in het Koningspark aan de Wilhelminalaan in Raamsdonksveer.

Dit komt in de wekelijkse en jaarlijkse activiteiten tot uiting, waaraan door de leden fanatiek deelgenomen wordt. Tennisschool Ins&Outs verzorgt de tennistrainingen bij LTV Raamsdonksveer.

Het lidmaatschapsgeld bedraagt € 149,50 voor senioren en € 51,25 voor jeugdleden. Kinderen tot en met 8 jaar zijn gratis lid. Lid worden kan door het inschrijfformulier via de website van LTV Raamsdonksveer te downloaden en op te sturen naar de ledenadministratie.

Zomer Challenge

LTV Raamsdonksveer biedt deze zomer tennis voor inwoners en omwonenden van de gemeente Geertruidenberg die kennis willen maken met de tennissport en LTV Raamsdonksveer in het bijzonder. Zij zijn van harte welkom voor de zogenaamde Zomer Challenge.

De Zomer Challenge is een compact lidmaatschap in de maanden juli, augustus en september, waarbij spelers vrij kunnen tennissen wanneer het hen uitkomt. Daarnaast volgen de spelers 2 tennislessen onder begeleiding van een gecertificeerde trainer en doen zij mee aan het Zomer Challenge-eindtoernooi in september.

Deelnemers kunnen zich individueel inschrijven, of met vrienden of kennissen. De kosten bedragen € 40. Leeftijd van 8 tot en 88 jaar. Meer informatie/inschrijven: Stijn van Keijzerswaard, tennisleraar bij LTV Raamsdonksveer, 06-14212502 of commissienieuweleden@ltv-raamsdonksveer.nl.

Meer berichten