Optreden 'Blaasmuziek is Chill' (foto: Henk Donkers)
Optreden 'Blaasmuziek is Chill' (foto: Henk Donkers) (Foto: Henk Donkers)

Samen een avondje muziek maken

OOSTERHOUT - Samen een avondje muziek maken. Doe je mee? Speel jij slagwerk of een blaasinstrument kom dan op 2 juli naar het St. Oelbertgymnasium in Oosterhout.

Elk jaar voor de zomervakantie organiseert de Koninklijke Muziekvereniging Oosterhout (KMO), oftewel de harmonie, een openbare repetitie. Een woordvoerder vertelt: "Op deze Playing evening geven we iedereen de kans om ook eens een avondje samen met de harmonie en andere enthousiaste muzikanten muziek te maken."

De jeugd en de beginnende muzikant is welkom om 18.15 uur, de repetitie met het opleidingsorkest start dan om 18.30 uur.

"Heb jij minimaal A niveau of ben je al een (wat meer) ervaren muzikant dan mag je aansluiten bij het harmonie-orkest. Speel jij graag mee, meld je dan aan via secretariaat@kmoosterhout.nl. Geef ook door met welk instrument jij komt meedoen. We zorgen dan dat jij de muziek over de mail ontvangt. Wij kijken uit naar je komst!"

"Je fiets kun je neerzetten in de fietsenstalling van het St. Oelbertgymnasium (kant Paterserf). De auto kan je parkeren achter Bock aan het Paterserf. Je loopt het schoolplein over naar de deuren van de Agora (rechts naast de ingang)."

Meer berichten