Open Tuinconcert in Oosteind

Op zondagmiddag 7 juli organiseert Het Gelegenheidsorkest samen met zangkoor Chordanova een concert in de tuin bij Ruud en Tineke Schoenmakers in Oosteind.

Na een jaar van repeteren sluit Het Gelegenheidsorkest uit Oosteind het seizoen af met een concert in de tuin bij Ruud en Tineke.

Het Gelegenheidsorkest, in 2004 opgericht bij gelegenheid van de Nieuwjaarsreceptie in het Oostquartier, speelt niet zo moeilijke, maar wel mooie ha(rmonie), fa(nfare), bra(ssband)muziek, populair of klassiek, o.l.v. Arnold Emmen.

Chordanova uit Oosterhout is een 30 jaar jong gemengd koor met een wisselend repertoire o.l.v. Marcella vd Heijden. Piano: Leon Schenkels.

Ruud en Tineke Schoenmakers hebben een prachtige tuin. Zij vinden het leuk om hier de gastvrijheid te bieden om een concert te organiseren waar iedereen welkom is (het is rolstoeltoegankelijk). U kunt hier, hopelijk in het zonnetje, genieten van de muziek en de tuin onder het genot van een drankje. Als het slechter weer is wordt er voor gezorgd dat u toch droog zit.

Het concert begint om 13.30 uur tot ongeveer 16.00 uur. Het is gratis.

U vindt de tuin op Provincialeweg 211 in Oosteind. De borden "Ruud Schoenmakers, tentenverhuur", en "Tineke's Tuin" verwijzen u via een pad naar de woning met tuin.

Meer berichten