Foto:

Schijnwerper: de paden op, de tuinen in

Tuinvriendenclub ' in den Hollandschen Tuyn' , beter bekend onder de naam Tuin(vrienden)club Geertruidenberg, viert dit jaar haar 30 jarig jubileum. Alle reden om deze club deze week in de schijnwerper te plaatsen!

GEERTRUIDENBERG - "Om het jubileum te vieren hadden we op 23 juni een open tuinenroute met tuinen in de drie kernen van Geertruidenberg en zelfs daarbuiten!,"aldus voorzitter Ursula van Eersel.

"Voor het eerst in 30 jaar werden tuinen opengesteld voor iedereen, dus niet alleen voor onze leden. Iedereen met een passie voor tuinen, of nieuwsgierig naar er wat gebeurd daar achter die heg, of met vragen over beplanting of wat doet deze club eigenlijk was welkom."

"Ondanks het warme weer hebben we een paar honderd bezoekers in onze tuinen kunnen verwelkomen, geweldig!"

"Bezoekers konden een grote verscheidenheid aan tuinen zien, van kleine tot grote, van strakke tot wilde en van gespecialiseerde tot moes- en landschapstuinen."

"Ook was er uitleg over het houden van bijen en een thee- proeverij en in sommige tuinen was er kunst te zien."

"De deelnemende tuinen stonden er prachtig bij en de 'oh's en ah's' klonken veelvuldig."

"Wij kijken terug op een bijzonder geslaagde dag."

"Wellicht gaan we nog eens een tuinroute organiseren maar tot die tijd bent U altijd welkom bij onze lezingen, deze vinden altijd plaats in de Schattelijn in Geertruidenberg, of kijk eens op onze website www.tuinclubgeertruidenberg.nl."

"Via deze weg bedank ik de organisatie en deelnemers van de route. Fijn ook om alle positieve reacties te horen van bezoekers en graag tot ziens!", aldus Van Eersel.

www.tuinclubgeertruidenberg.nl

Meer berichten