Foto:

Inloophuis Poppy's heropend aan Mathildastraat 69 Oosterhout

'Na een intensieve periode van opruimen, inpakken en klussen, zijn onze deuren weer geopend.' Vrijwilligers van Inloophuis Poppy's vertellen trots over het nieuwe adres: Mathildastraat 69, pal naast het beeld van Mooie Keetje. De voorgevel is meteen te herkennen aan het warme geel met het logo van de rode klaproos, waar het Inloophuis naar genoemd is. 'Dé ontmoetingsplek voor iedereen die geraakt is door kanker', inmiddels een begrip in Oosterhout. Op deze nieuwe locatie zijn gasten als vanouds welkom voor inloop, ontmoeting en activiteiten. 'We gaan weer vol vuur van start', vertelt coördinator Hanneke van der Bom. 'Onze openingstijden zijn maandag 13.30 – 16.00 uur, dinsdag en donderdag van 10.00 – 12.00 en 13.30 – 16.00 uur. Activiteiten vinden plaats op verschillende tijden.' Kijk voor de kalender en meer informatie op www.inloophuispoppys.nl of facebook.com/inloophuispoppys.

Help Poppy's met een paar muisklikken aan extra subsidie

Poppy's doet ook mee met de Actie Warm Hart 2019 van de KRO-NCRV. Als één van de goede doelen die bijdragen aan een warme, zorgzame samenleving, maken we kans op een geldbedrag. Ons Inloophuis ontvangt geen structurele subsidie, dus strijden we voor dit steuntje in de rug. Zeg het voort aan familie, vrienden, kennissen, collega's, buren en meer!

Ga naar https://www.kro-ncrv.nl/warmhart/inloophuis-poppys-in-oosterhout/lid-worden en kies voor de optie "STEM". Hartelijk dank!

Meer berichten