Henk Snoeren (links) bedenkt een oplossing voor een moeilijke stoot
Henk Snoeren (links) bedenkt een oplossing voor een moeilijke stoot (Foto: Bram Speijer)

BV Arena-Linberg verslaat BV Den Bolder in Waspik

Biljartvereniging Arena-Linberg speelt ook dit jaar weer tijdens de vakantieperiode een Zomertweekamp tegen BV Den Bolder uit Waspik.

Op dinsdag 16 juli 2018 won Arena-Linberg in de prachtige ambiance van Den Bolder in Waspik van de biljarters uit Waspik e.o. (van Dingeman Picocrie) op 2 biljarts met 43 tegen 39 punten. De revanchewedstrijd zal op dinsdag 23 juli 2018 vanaf 13.00 uur worden gespeeld in Biljartcentrum ’t Hartje aan de Braak 31 in Oosterhout.

Bram Speijer: “Dingeman Picocrie zelf (76) is een bewonderenswaardig mens en biljarter, waarvan velen wat kunnen leren. Zijn palmares is voor de meeste biljarters iets om jaloers op te zijn. Zo werd hij onlangs op 19 juni 2019 nog Kampioen van Nederland 209 driebanden-klein in Den Bosch met een gespeeld moyenne van 1,333!”

Of Dingeman zelf ook speelt op dinsdag 23 juli in ’t Hartje is nog onzeker. Namens Arena-Linberg spelen: Jan de Veen, Ad Huijben, Henk Snoeren, Bram Speijer, Joop Nooten en Ad Mathon.

Bram Speijer maakt van de gelegenheid gebruik te melden, dat geïnteresseerde en gemotiveerde niet gebonden biljarters, die willen driebanden op de donderdagavond, zich bij hem kunnen aanmelden (0650435495).

Meer berichten