Wanneer pratende paarse vogel Amio een "blind date" regelt voor zijn lieve Tante Josefien, loopt alles in de soep!
Wanneer pratende paarse vogel Amio een "blind date" regelt voor zijn lieve Tante Josefien, loopt alles in de soep! (Foto: )

Vier de zomer in het Openluchttheater

Op maandag 10 juni, tweede pinksterdag, werd het gezellige zomerprogramma in het Openluchttheater bekend gemaakt. Zondag 25 augustus en zondag 1 september gooit het buitentheater namelijk haar deuren open voor de leukste familievoorstellingen.

OOSTERHOUT - Een heerlijk theaterfeest voor de allerkleinsten! Het Openluchttheater verandert op 25 augustus in een vrolijke Prentenboekenstad vol bekende figuren uit de vele prachtige prentenboeken die ons land rijk is. Voor en na de voorstellingen kan je gezellig spelen in Prentenboekenstad. Het wordt een onvergetelijke ochtend!

Naast in de Prentenboekenstad kan je ook in de vrolijk dubbeldekker bus, de Fiepbus, naar hartenlust spelen. Op de benedenverdieping van de bus kunnen de jongsten (3-8 jaar) in een doolhof op avontuur in de wereld van Fiep Westendorp. Ze vinden er allerlei spelletjes en bekende Fiepkarakters. Op de bovenverdieping kunnen 36 kinderen en begeleiders op de bankjes plaatsnemen om daar spelletjes te doen, te knutselen en nog veel meer.

Gezellige familievoorstellingen kunnen deze zondag natuurlijk niet ontbreken. In de ochtend van 25 augustus komt eerst Nijntje op bezoek in het Openluchttheater. Actrice en zangeres Marianne van Houten neemt de kinderen mee in het verhaal van Nijntje die een dagje gaat fietsen.

Eind van de ochtend komt Aadje Piraatje feestvieren in Oosterhout. Stap op de boot en leer alle andere piraten kennen die met Aadje en zijn vader meevaren. En we gaan de mooiste avonturen beleven… zo gaat Aadje zijn verjaardag vieren en zijn wiebeltand laten trekken.

Een week later opent het Openluchttheater haar deuren opnieuw, dit keer voor de voorstelling Amio - Explosies en Prinsessen (4+). Alles lijkt helemaal goed te gaan op deze zonnige dag in het mooie Oosterhout, maar wanneer pratende paarse vogel Amio een "blind date" regelt voor zijn lieve Tante Josefien, loopt alles in de soep!

Meer berichten