Nabil Aoulad Ayad komt met zijn voorstelling 'Monopoly'naar De Cammeleur in Dongen (foto: Diligentia Anne van Zantwijk)
Nabil Aoulad Ayad komt met zijn voorstelling 'Monopoly'naar De Cammeleur in Dongen (foto: Diligentia Anne van Zantwijk) (Foto: )

Van Groothuizen tot Javier Guzman

Stichting DonckHuys heeft onlangs het kersverse theaterprogramma van De Cammeleur gelanceerd. Het aanbod is zo mogelijk nog gevarieerder en afwisselender dan dat van seizoen 2018/2019.

DONGEN - Alle verrassende cabaret-, muziek-, dans of toneeloptredens staan online op de website van De Cammeleur. Er zijn optredens van opvallende bekende Nederlandse artiesten zoals Javier Guzman, Angela Groothuizen, Stefano Keizers en Nabil Aoulad Ayad. Maar natuurlijk ontbreken ook artiesten die altijd succes hebben bij het Dongense publiek niet. Onder andere Karin Bruers, Andy Marcelissen, Mark van de Veerdonk en Marlon Kicken zijn opgenomen in het verrassende programma.


Aan het eind van de zomer komt Tony Neef, bekend van diverse musicals, veel bekende prachtige Nederlandstalige liedjes zingen met het programma Weet je nog wel….2! Samen met collega's Ruud Bos en Maaike Widdershoven maken ze er een prachtige zondagmiddag van op 29 september.

Ook bijzonder zijn de dansvoorstelling van Stg. Musica Extrema in samenwerking met het Internationaal Danstheater en de indrukwekkende toneelvoorstelling 'Doet sneeuw pijn' gebaseerd op het boek van journalist Carolien Spaans over een vrouw die de dood van haar man een plek heeft te geven.


En niet te vergeten: er staan ook gezellige kindervoorstellingen op het podium! Zo heeft Remco Theaterkunst uit Dongen de primeur met zijn voorstelling 'Het verdwenen ijsje' in De Cammeleur. En door het succes van afgelopen jaar, komt ook het Pepernotenpopconcert weer naar Dongen.

In oktober staat de leerzame én energieke voorstelling Mad Science gepland; de acteurs trakteren de kids op het leukste en meest spectaculaire uit de wereld van de wetenschap en brengen ze zo in aanraking met het leukste van techniek & wetenschap. Samen met de profs gaat het publiek op zoek naar de formule om het coolste feest te geven!

Meer berichten