Kom zaterdag 10 augustus naar de open dag bij Roeivereniging Breda en maak kennis met de roeisport (foto: Marlies van Rosmalen)
Kom zaterdag 10 augustus naar de open dag bij Roeivereniging Breda en maak kennis met de roeisport (foto: Marlies van Rosmalen) (Foto: Marlies van Rosmalen)

Roeien met de riemen...

Op zaterdag 10 augustus houdt Roeivereniging Breda van 10.00 tot 13.00 uur een open dag voor iedereen vanaf 18 jaar die wil kennismaken met de roeisport. Neem een kijkje in het clubgebouw en de botenloods, oefen ‘droog’ op een roeiapparaat in de fitnessruimte en maak een korte roeitocht op de rivier de Mark onder begeleiding van een ervaren instructeur.

Roeicursus volwassenen

Als beginnende roeier vanaf 18 jaar volg je bij Roeivereniging Breda de Crew Class cursus, waarin ervaren instructeurs je veilig en met plezier leren roeien. De Crew Class cursus duurt drie maanden, waarin je tweemaal per week in groepsverband instructie krijgt. Je leert alles over de roeitechniek, boten en verkeersregels op het water. Roeien is een technische sport die je in een team en individueel kunt beoefenen. Hoe vaak je roeit en op welk niveau, dat bepaal je na afloop van de Crew Class zelf. Of het nu recreatief is in toerboten of op wedstrijdniveau in snelle smalle boten, bij Roeivereniging Breda kun je elk seizoen sportief genieten op het water.

Over Roeivereniging Breda

Roeivereniging Breda is opgericht in 1974 en is aangesloten bij de Koninklijke Nederlandse Roeibond (KNRB). Roeivereniging Breda is gelegen op een schitterende locatie aan de rivier de Mark, op de grens tussen Breda en Terheijden (Bredaseweg 30 in Terheijden). Met circa 400 leden van 11 tot 80+ jaar kent de roeivereniging een bloeiend verenigingsleven. Info op: www.rvbreda.nl.

Open dag RV Breda

Datum en tijdstip:         zaterdag 10 augustus van 10.00 uur tot 13.00 uur

Locatie:                         Bredaseweg 30, 4844 CL Terheijden

Meer info: www.rvbreda.nl

Meer berichten