Volop entertainment tijdens de Hollandse Kermis Braderie 2019
Volop entertainment tijdens de Hollandse Kermis Braderie 2019 (Foto: )

Hollandse Kermis Braderie in Oosterhout

Vrijdag gaat de Oosterhoutse Kermis van start in de binnenstad van Oosterhout. Bezoekers hoeven echter niet tot de avond te wachten op vermaak. Op vrijdag 16 augustus organiseren de ondernemers in de binnenstad van 's morgens vroeg tot 's avonds laat een Hollandse Kermis Braderie. Ruim 90 winkels zorgen voor gevulde marktkramen. Daarnaast is er volop entertainment met optredens van Edwin van der Toolen, Sem Rozendaal, Moreno van Rijthoven en Matthijs Koning.

De Hollandse Kermis Braderie vindt de gehele dag plaats in zowel de binnenstad als in Arendshof. Naast 'hoogstaand' straattheater, gevulde marktkramen, koopjes en workshops kan het publiek genieten van optredens op twee podia. 

In de Arendstraat op de kruising met de Kerkstraat geeft Edwin van der Toolen om 15.00 uur een optreden. Gevolgd door Moreno van Rijthoven om 20.00 uur.

Sem Rozendaal zorgt om 17.00 uur voor entertainment in Arendshof op het plein bij de Hema. Om 19.00 uur kan het publiek daar gaan genieten van Matthijs Koning.

Kortom, volop shopplezier en vermaak tijdens de Hollandse Kermis Braderie voorafgaand aan de Oosterhoutse Kermis! Kijk op www.proefoosterhout.nl voor meer informatie.

Kijk voor het gehele kermisprogramma op: www.oosterhout.nl/toerisme/wat-is-er-te-doen/kermis/zomerfeest-en-kermisprogramma/ of check de Facebookpagina www.facebook.com/OosterhoutseKermis/

Meer berichten