Foto:

Irene '58 goed voorbereid van start

Handhaving in de derde klasse was vorig seizoen het doel van de voetballers van Irene'58 uit Den Hout. De ploeg van trainer Paul van Dijk wist dit doel in de laatste speelronde in een derby tegen TSC te behalen. Door een 3-3 gelijkspel komt Irene '58 dit seizoen wederom uit in de derde klasse.

DEN HOUT - Al een aantal weken is Irene'58 1 bezig met de voorbereiding op het nieuwe seizoen. Afgelopen dinsdagavond stond een fitheidstest op het programma. In samenwerking met Praktijk Donckers uit Made werd de fitheid van het eerste elftal getest.

Bij iedere speler werd in de kantine gemeten, gewogen en het vetpercentage gecheckt. Na het noteren van alle gegevens verplaatsten de mannen zich naar het trainingsveld. Op het veld kreeg iedereen een hartslagmeter om. Met deze hartslagmeter werd een shuttle run test gelopen.

Een pittige test om de conditie van Irene'58 1 te testen. Met
de uitslag van alle verzamelde gegevens en het inzicht dat deze gegevens geven voor iedere speler kan trainer Paul van Dijk de trainingsintensiteit afstemmen op zijn spelers. Hiermee probeert Irene'58 blessures zoveel mogelijk te beperken.

Met deze moderne tests vol met de nieuwste technieken maakt Irene'58 een mooie start van het seizoen met goed inzicht in de spelers en hopelijk een succesvol en blessurevrij voetbalseizoen!

Het voetbalseizoen begint vanaf 31 augustus / 1 september met bekerwedstrijden. De competitiewedstrijden beginnen 21/22 september en het seizoen wordt afgesloten op 23/24 mei.

Gezocht

Ben jij op ken jij iemand die het leuk vind om elke wedstrijd van Irene 1 elftal de scheidsrechter te assisteren als grensrechter, neem dan voor meer informatie contact op via :hoofdbestuur@irene58.nl

Ben of ken jij iemand die het leuk vind om in de kantine te werken in de weekenden? Dan komt Irene graag in contact met jou. De werkzaamheden zijn afwisselend en ervaring is geen vereiste (maar wel makkelijk). Je komt te werken in een gezellig team, waarin plezier en elkaar helpen centraal staan. Bovendien kun je er een mooi zakcentje mee verdienen en lever je een belangrijke bijdrage aan de club. Geïnteresseerd of heb je nog vragen? Stuur een e-mail naar kantine@irene58.nl of WhatsApp/bel naar Marco van Dijk via 06-30311290.

Meer berichten