Tickets zijn te koop via www.theaterdebussel.nl en bij de balie.
Tickets zijn te koop via www.theaterdebussel.nl en bij de balie. (Foto: )

Prins op het witte paard in het Openluchttheater

OOSTERHOUT - Wat hebben spoken, confetti-explosies, NERF-guns, Franse koks en bananenleggings met elkaar gemeen? Ze zitten allemaal in de nieuwe voorstelling van Amio en tante Josefien: Explosies en Prinsessen (4+). Zondag 1 september kan iedereen terecht in het Openluchttheater voor deze super leuke familievoorstelling.

Explosies en prinsessen is exact wat het belooft: een muzikale familievoorstelling voor jong en oud met NERF-gun gevechten, confetti-explosies, een held, een prinses, maar let op: géén schurk! Want ook al is er een pratende paarse vogel en een vrouw in een roze jurk, het leven is geen Disneyfilm! Of… Toch wel? Verwacht sensatie, muziek, dans, spectaculaire scenes, maar natuurlijk ook Amio en Josefien met haar spetterende bananenlegging!

Zoals misschien wel bekend is, is Amio een grote paarse vogel, maar wat niet iedereen weet is dat hij uit een bijzonder land komt, dat Halikalimalia heet. Hij is daar als kuiken gevonden door tante Josefien en ome Krelis. Hij is regelmatig in het theater te zien, maar hij is ook bekend van zijn eigen kinderserie 'Tokken met Amio', die terug te zien is op YouTube.


Amio – Explosies en Prinsessen (4+) | zo 1 september (seizoen 2019-2020) | 14.00 uur | € 8,50 | Openluchttheater

Meer berichten