Op vrijdag 31 januari presenteert De Bussel het Camerettenfestival met hun drie finalisten
Op vrijdag 31 januari presenteert De Bussel het Camerettenfestival met hun drie finalisten (Foto: )

Talent Tour in Bussel en Schelleboom

In het nieuwe theaterseizoen slaan De Schelleboom en De Bussel in Oosterhout de handen ineen met De Aanstormend Talent Tour. Vier voorstellingen met elk drie aanstormende talenten die aan hun weg naar de grote zalen werken. Bij beide theaters kunt u nu een voor een zeer leuke prijs deze vier voorstellingen in één keer boeken. Van €59,50 voor €49,50.

Op 23 november start de tour in De Schelleboom met de finalistentour van het Amsterdams Studenten Cabaret Festival. Jurywinnaar Davey Turnhout, publieksprijswinnaar Jannick Hamberg en finalist Felix van den Berg doen de finale nog eens dunnetjes over.

Op vrijdag 31 januari presenteert De Bussel het Camerettenfestival met hun drie finalisten. Houd de socials van De Bussel in de gaten want zij gaan u zeker vertellen wie de finale op 30 november wint.

Op 4 april komen de afstudeerders van de Koningstheateracademie voor u spelen in de Schelleboom. Wie komt deze bijna afgestudeerde cabaretiers supporteren?

De tour sluit af met de finalistentour van het Leids Cabaret Festival op 10 april in De Bussel. Jasper van der Veen, Senne Guns en Gavin Reijnders streden in de finale en toeren nu samen door het land! Bestellen kan natuurlijk via deschelleboom.nl en theaterdebussel.nl

Meer berichten