Zie mtbtracksoosterhout.nl voor de actie en voorwaarden.
Zie mtbtracksoosterhout.nl voor de actie en voorwaarden. (Foto: )

MTB Tracks Oosterhout geeft mooie prijzen weg

MTB Tracks Oosterhout, de stichting achter de fraaie mountainbikeroutes in Dorst, Teteringen en Vrachelen, geeft mooie prijzen weg om donateurs te werven.

Om jaarlijks meer zekerheid en een betere inschatting van de inkomsten te krijgen wil stichting MTB Tracks Oosterhout het bestand aan automatische jaarlijkse donateurs uitbreiden. Daarom is er een actie opgezet waarbij nieuwe donateurs die gedurende de periode van 26 augustus t/m 20 oktober 2019 een machtiging voor jaarlijkse incasso invullen (van 10 euro of meer) kans maken op mooie prijzen. Hoofdprijs is een Specialized Rockhopper MTB dankzij de samenwerking met Specialized en Rings Goirle.

Stichting MTB Tracks Oosterhout zorgt met zijn vrijwilligers voor het onderhoud, beheer, promotie en aanleg van de routes Dorst, Cadettenkamp en Vrachelen welke een gezamenlijk lengte van 32 km hebben. De route trekt vele mountainbikers uit geheel Nederland en België. Echter het onderhoud, beheer, promotie en aanleg kost geld.

"Doordat de routes over de terreinen van verschillende eigenaren lopen kunnen we geen vignet invoeren wat zorgt voor inkomsten, zoals op sommige andere routes. We krijgen ook geen jaarlijkse bijdrage van de gemeente of andere overheidsinstanties" aldus voorzitter Jacco Lodewikus.

Zie mtbtracksoosterhout.nl voor de actie en voorwaarden.

Meer berichten