Foto:

Staamp! bestaat 11 jaar: groot feest!

door Jan ven den Biggelaar / Casper van Aggelen

OOSTERHOUT - Het idee werd bevrucht op 18 september 2008 en na een dracht van maar liefst 16 maanden zag 'Staamp!', Kaaiendonks toenmalig jongste kapel, het levenslicht op hun officiële presentatie van zaterdag 16 januari 2010. Nu 11 jaar verder, viert Staamp! niet hun geboorte, maar hun bevruchting. Dat wordt leuk!

Elf jaar Staamp! kan niet zomaar voorbij gaan. Vandaar dat de heren het carnavalsseizoen 2019-2020, beginnende op 21 september a.s. uit hebben geroepen tot jubileumjaar. Wat kunt u zoal van hen verwachten dit carnavalsseizoen? Een spektakel tijdens de optocht, expositie in het carnavalsmuseum, leuke snuisterijen…….?? Wie weet. Ze houden het allemaal nog een beetje geheim. Op één ding na! Er volgt een groot feest op het Hatsekideeplein! Zaterdag 21 september, vanaf 16:00u zullen er op een groot podium op het Hatsekideeplein (plein naast de fietskelder op de Markt) diverse kapellen, afgewisseld door artiesten als Paul de Laat, Dennis vd Stelt en Alfonso hun opwachting maken. Uiteraard zullen de mannen van Staamp! zelf ook hun deuntje blazen. Dit alles in samenwerking met de plaatselijke horeca. U kunt deze dag bij alle deelnemende uitbaters de consumptiebonnen inleveren die te koop zijn op het plein. En dat is wel zo makkelijk. Een grote tent zal het plein overkappen, dus ook een drupje regen houdt ze niet tegen. Om omstreeks 21:00u zal het feest op het plein afgelopen zijn en zal Staamp! de festiviteiten voortzetten in café de Pub. Bij deze afterparty, die ze zelf zullen aftrappen, zullen ze vergezeld worden door Te Wigs en Kaal Kabaal. Ook hier dus succes verzekerd. Uiteraard is zowel op het plein als de afterparty in de Pub de entree gratis.

Inmiddels is Staamp uitgegroeid tot een graag geziene gast in binnen- en buitenland (Lees buiten Oosterhout). En dat komt omdat ze uiteindelijk waarmaken waar ze voor staan. Want al is de laatste noot misschien niet altijd even zuiver, het enthousiasme straalt van de gezichten van deze mannen en hun muzikaal optreden.

Meer berichten