Niet mee aan de Maalderijstraat in het dorp, maar op de vernieuwde evenementenlocatie aan de Berkenstraat: Autoblubbering!
Niet mee aan de Maalderijstraat in het dorp, maar op de vernieuwde evenementenlocatie aan de Berkenstraat: Autoblubbering! (Foto: CASPER VAN AGGELEN)

De Autoblubbering is weer terug van weggeweest!

Na een jaar afwezigheid is de Brabantse Autoblubbering terug op de Oosteindse evenementenagenda. Het evenement heeft een nieuwe organisatie, een nieuw jasje en er zijn nog meer nieuwe dingen!

Allereerst is er een Autovoetbaltoernooi. Op een veld met 6 auto's (elke ploeg 3 auto's) moet geprobeerd worden zoveel mogelijk te scoren. Nieuwsgierig wat het precies is? Dan zou je gewoon moeten gaan kijken!

Nóg een verandering is de locatie, de wedstrijden zullen verreden worden op het evenemententerrein aan de Berkenstraat in Oosteind. De datum is ook al nieuw, de Autoblubbering en het Autovoetbal zullen zijn op zaterdag 21 september a.s. Achter de schermen is hard gewerkt om alles op tijd voor elkaar te krijgen. Uiteraard hoort er ook een feestje bij. Op vrijdagavond is er de feestavond met de Brabantse helden van de WC Experience en DJ Arii op het podium!! Ook op zaterdag na de wedstrijden zal er livemuziek zijn in de feesttent. Na de wedstrijden zal de avond worden afgesloten door FeestDJ Remco en hitzanger Dave Govers.

Alle nieuwtjes over dit autospektakel zijn te volgen op www.brabantseautoblubbering.nl .

Meer berichten