Ton Verhoeve (rechts) ontvangt van de nieuwe fractievoorzitter Riebert Verheugen dank in woord en gebaar.
Ton Verhoeve (rechts) ontvangt van de nieuwe fractievoorzitter Riebert Verheugen dank in woord en gebaar. (Foto: )

Nieuwe fractievoorzitter voor Lijst Harry Bakker

DRIMMELEN - Lijst Harry Bakker raadslid Ton Verhoeve heeft de voorzitters hamer van de fractie overgedragen aan raadslid Riebert Verheugen.

Naast het zijn van actief raadslid blijft Ton Verhoeve zijn andere politieke functies, zoals voorzitten van Info- en Opinie rondes, penningmeester van het bestuur van Lijst Harry Bakker, ondersteuning van de fractie en vicevoorzitterschap van de Gemeenteraad, voortzetten.

"Lijst Harry Bakker bedankt Ton Verhoeve voor al zijn inzet en zijn tijd in afgelopen jaren als voorzitter, intermediair en steun en toeverlaat. Wij konden altijd op hem rekenen en zijn blij dat hij de komende periode ons nog blijft ondersteunen."

"In Riebert Verheugen, als nieuwe fractievoorzitter, hebben wij alle vertrouwen om ons deskundig en inspirerend leiding te gaan geven in de periode die nu voor ons ligt,"aldus de partij in een verklaring.

De Lijst Harry Bakker vindt het tijd voor daden en gaat zich inzetten om de Drimmelenseweg – Sluizeweg eerder dan 2022 veiliger te maken voor voetgangers en fietsers.

Lijst Harry Bakker gaat zich ook inzetten om van de Crullaan eerder dan gepland een veiliger fietsroute te maken door het aanleggen van fietspaden die gescheiden zijn van de rijbaan. Deze fietspaden geven toegang van en naar het Dongemond college in Made. Door deze fietspaden veiliger te maken hebben daar dagelijks vele leerlingen profijt van.

Meer berichten