Foto: Piek www.piek.cc

Bomaanslag in Theater de Bussel?

Vanaf oktober trekken Peter Bolhuis en Yvonne van den Hurk langs de Nederlandse theaters met het nieuwe toneelstuk van internationale bestsellerauteur en filosoof Daniel Kehlmann: 'Een Heilige Avond'. Woensdag 9 oktober brengen deze topacteurs ook een bezoek aan Oosterhout.

OOSTERHOUT - Het gesprek van de avond: veiligheid versus privacy. In een spannend anderhalf uur worden de belangen van de staat in de strijd tegen terrorisme tegenover het recht op privacy van het individu gezet tijdens de toneelthriller 'Een Heilige Avond'. Dit duivelse dilemma zorgt wereldwijd voor veel discussie en wordt daarom ook in het nagesprek met de burgemeester en plaatsvervangend Teamchef van de politie besproken.

.

Na de voorstelling vindt er een nagesprek plaats. Onder leiding van regisseur Ursul de Geer zal het publiek met de burgemeester en plaatsvervangend Teamchef kunnen discussiëren over het thema 'veiligheid versus privacy'. Hoe is het bijvoorbeeld in onze regio geregeld en welke afweging wordt er gemaakt wanneer er dreiging is? Het nagesprek is kosteloos; het is wel noodzakelijk te reserveren. Dit kan meteen bij uw bestelling op de website, aan de balie of via 0162-428600. Tickets zijn te koop via www.theaterdebussel.nl en bij de balie.

Meer berichten