Bram Speijer
Bram Speijer (Foto: Frans v Duuren Jr)

BV Arena-Linberg verslaat NGD1!


Het bekerteam van Biljartvereniging Arena-Linberg Vakantiegevoel heeft donderdag 3 oktober 2019 de bekerwedstrijd tegen NGD 1 gewonnen met 5-4.
In Biljartcentrum ’t Hartje wisten ze een geringe overwinning te behalen, door goed spel van Bram Speijer (18 caramboles met een serie van 4 in 31 beurten de kortste partij, 0,58) en Peter van Vugt (18 in 41 beurten, 0,44). Ad Sweere had zijn avond niet, terwijl Ad Huijben slechts 1 carambole te kort kwam van de 20, om te zegevieren. Zowel Hans Broeders, als John van Vugt (beiden van NGD) speelden een sublieme partij met elk series van 5.
Het bekerteam van BOT is de volgende tegenstander voor NGD 1 op donderdag 7 november a.s. en Arena-Linberg Vakantiegevoel op maandag 2 december a.s., beide in ’t Zonneke.
"Doordat beide tegenstanders voor de competitie in de A-klasse spelen en wij in de B-klasse, zijn de verschillen wel groot, maar dat maakt ook de uitdaging groter”, aldus Bram Speijer, die nog eens meldt, dat zijn Biljartvereniging nog steeds nieuwe aanwas zoekt.


Op donderdag 10 oktober 2019 ontvangt Arena-Linberg 1 voor de OBF-competitie de biljarters van BV ’t Hartje 3, terwijl het 2e NGD 3 bezoekt. Voor donderdag 17 oktober staat de “broederstrijd" Arena-Linberg 2 (thans als 15e de hekkensluiter) tegen het eerste (thans 3e) gepland.

Meer berichten