Kom verkleed naar het theater  bij Doornroosje en doe mee aan de Sprookjesverkleedwedstrijd!
Kom verkleed naar het theater bij Doornroosje en doe mee aan de Sprookjesverkleedwedstrijd! (Foto: )

Beleef herfstvakantie in de Bussel

De herfstvakantie komt er aan en wat is er dan leuker dan om de warmte en gezelligheid van het theater op te zoeken tijdens superleuke familievoorstellingen? Beleef deze vakantie te gekke avonturen met de 3 Musketiers (10+), Doornroosje (4+) en Peppa Pig (2+) of schaterlach met VET Kindercabaret (5+).

OOSTERHOUT - Na Shrek en The Wiz wordt dit jaar de prachtige musical '3 Musketiers' gespeeld door Musicalvereniging Con Brio. Een musical met veel sfeer, spanning, romantiek en ware zwaardgevechten. De '3 Musketiers' vertelt het verhaal van de jonge d'Artagnan die zijn dorp verlaat en vertrekt naar Parijs. Daar wil hij in de voetsporen van zijn vader treden en musketier van de koning worden, maar vooral ook avonturen beleven, de liefde leren kennen en ware vriendschap ontdekken.

Doornroosje is jarig! Ze wordt 21 jaar én gekroond tot koningin! Maar, ergens aan de andere kant van het dorp heeft de gemene tovenares Fien haar eigen plannen: zij wil zelf heersen over het land. Samen met haar man Titus bedenkt ze een listige betovering.

Zal de vreselijke slaapspreuk van Fien ooit verbroken worden of blijft Doornroosje voor altijd in dromenland? Kom verkleed naar het theater en doe mee aan de Sprookjesverkleedwedstrijd!

Verrassing! Na een zeer succesvolle eerste voorstelling komt Peppa Pig terug naar de Bussel. Ga op bezoek bij het liefste varkentje en al haar vriendjes in deze familiemusical. Dit keer is het groot feest! Beleef met Peppa de leukste avonturen in de gezellige familiemusical Verrassingsfeest! met nieuwe meezingliedjes, swingende meedoedansjes, vrolijke varkentjeshumor én grote modderplassen. Natuurlijk komt Peppa ook na afloop naar de foyer voor een foto en dikke knuffel met jou!

Deze muzikale, bonte energie-boost met knettergekke acts en VETte humor levert hét bewijs dat muziekles niet voor iedereen is weggelegd, dat je ouders niet moeten dabben, dat ze VET vaak ongelijk hebben en dat bedtijd een stom woord is.

Meer berichten