Foto:

Column Jes!-sica Voets: Pauze

Lekker doordoen, ik hou ervan. Ik ben vrij ongeduldig en hou van snelheid en vooruitgang. Van nieuwe dingen leren en mezelf ontwikkelen. Deze mentaliteit heeft mooie uitkomsten gegeven. Hierdoor is bijvoorbeeld mijn passie Jes! ontstaan, iets waar ik enorm van geniet. Ik vind het namelijk super dat ik door mijn interviews boeiende mensen ontmoet. Kanjers die via mij hun bijzondere verhaal vertellen, zodat we samen anderen kunnen inspireren. Want een betere wereld, begint immers bij jou en mij…

Maar hoe ontzettend leuk ik het allemaal ook vind, soms is het zelfs voor bezige bijtjes tijd voor een pauze. En die tijd is nu. De afgelopen jaren heb ik veel gedaan en geleerd. Daarbij heb ik dingen over mezelf en het leven geleerd die me een rijker en wijzer mens hebben gemaakt, waardoor ik nu anders in het leven sta. En ben ik vooruit gegaan in het herstel van mijn whiplash en ben ik qua werk een nieuwe weg ingeslagen, waarbij er allerlei zaken op mijn pad kwamen waar ik voorheen nooit aan had gedacht. Wie had verwacht dat ik zou leren over interviewtechnieken en het maken van radio en podcasts. Ik sta er versteld van! Wat is het geweldig om mezelf op werkelijk alle vlakken opnieuw uit te vinden. En dit allemaal dankzij bereidheid tot groei, doorzetten en vertrouwen in mezelf.

En toch is het tijd om een pas op de plaats te maken. Om te stoppen en achterom te kijken. Om te genieten van het uitzicht en wellicht tot nieuwe inzichten te komen. Om rust te nemen, de balans op te maken en mezelf af te vragen: Waar sta ik nu? Wat is er nu echt belangrijk?

Dus, daar ga ik de komende periode eens lekker de tijd voor nemen, waardoor ik even stop met Jes!

Met radio zullen herhalingen te horen zijn en in Het Kanton ben ik er even niet. Om over zo'n drie maanden hernieuwd en vol enthousiasme Jes! weer heerlijk op te pakken.

Dus, graag tot dan! J

Jes! Radio-Podcasts-Schrijfsels:
jessicavoets.wordpress.com

Meer berichten