Abdon Wouters De eer gered voor BV 't Hartje 5
Abdon Wouters De eer gered voor BV 't Hartje 5 (Foto: Frans van Duuren jr )

Wisselende resultaten voor BV 't Hartje

Driebanden D1: BV ’t Hartje 1Speelde uit tegen BV DKM tools. De eerste partij werd gespeeld door Willem Dekkers, hij had voor zijn 28 car. 53 brt nodig met een hoogste serie van 5 dit was genoeg voor de winst. De tweede partij was van John Krijnen die verloor in 49 brt. Theo Bambacht speelde de derde partij die hij moest afstaan aan de tegenpartij in 42 brt. De vierde partij werd gewonnen door Hans van Oortmerssen, 20 car. In 52 brt. En een serie van 3. Het team verloor de wedestrijd met 4 tegen 5 punten.

Driebanden D2: Het Team BV ’t Hartje 2 was vrij. BV ’t Hartje 3 speelde thuis tegen BV Eekhoorn 1. Hans Kok speelde de eerste partij die hij won met 15 car. In 49 brt en een serie van 4. De tweede partij was van Dick Boterbloem Die hij verloor in 30 brt. Ad van den Enden won met 10 car in 47 brt. Jan de Boer verloor de laatste partij in 43 brt. Het team verloor met 4 punten tegen 5.

Libre L 1: BV ’t Hartje 1 was vrij. Ook BV ’t Hartje 2 was deze avond vrij. BV ’t Hartje 3 moest uit biljarten tegen BV Entree. De eerste partij was van Edwin Harthoorn die hij helaas verloor in 29 brt. De tweede partij was van Cees Kooyman, Hij maakte zijn 110 car. Uit in 26 brt. Een gem. van 4.230. En een hoogste serie van 21 car. De derde partij was van Niels Linssen hij maakte 47 car. In 24 brt en een serie van 11car. Merijn Barkman speelde de laatste partij en speelde remise in 20 brt. Met een gem. van 1.750 en een serie van 9 car. Het team won met 6 tegen 3 punten.

Libre L2: BV ’t Hartje 4 speelde thuis tegen BV Molenzicht. Kees Verschoor was de nummer een van de avond hij won zijn partij in 26 brt. 50 car. En een serie van 8. De tweede partij was van Seyfi Sarikcioglu die ook zijn partij won met 35 car in 33 brt. En een serie van 6. De derde partij was van Suleyman Soyyigit die zijn partij verloor in 29 brt. De nummer vier was Tini Ligtvoet die ook verloor maar dan in 24 brt. De laatste partij nummer 5 was van Roy Loonen die verloor in 28 brt. Het team kwam niet verder dan 4 punten tegen 7 voor de tegenstanders. BV ’t Hartje 5 moest thuis tegen BV Eekhoorn. Kees verschoor, Ad Veltman, Ad van den Enden en Jan de Boer verloren helaas allen hun partij. Maar Abdon Wouters Ging voor de eer en won zijn partij. Met 27 car. In 32 brt. Toch nog twee punten voor het team. Maar 9 voor de tegenstanders. 

Meer berichten