Niek en Karlijn met Tom Dumoulin (foto: M. Scheffers)
Niek en Karlijn met Tom Dumoulin (foto: M. Scheffers) (Foto: M. Scheffers)

Finalisten Dikke Banden Race ontmoeten hun idool

Onlangs vond de landelijke finale van De Dikke Banden Race plaats, tijdens de Tour de Dumoulin in het centrum Maastricht. De finaledag werd georganiseerd door de nieuwe stichting 'Klaar voor de Start'. Klaar voor de Start is een iniatief van Marianne Vos en Tom Dumoulin. Ze willen zo veel mogelijk drempels wegnemen, zodat jeugdigen net zoveel plezier aan de wielersport beleven als zij zelf doen.

De volgende finalisten hebben Raamsdonksveer vertegenwoordigd: Categorie 1 meisjes: Marit van den Broek, Marit Elgersma, Froukje Rombouts. Categorie 1 jongens: Jerre Slingerland, Set Voermans, Niek Scheffers. Categorie 2 meisjes: Karlijn Scheffers, Meredith de Meijer, Milou van Oord. Categorie 2 jongens; Jurre Bok, Tijmen Dikmans. Categorie 3 meisjes: Fleur Vetjens 2. Walaa Rihawi. Categorie 3 jongens: Levi Beccaro, Tyro Voermans.

Karlijn Scheffers vertelt enthousiast: “De combinatie met de Tourdumoulin maakte het tot een ware wielerfeestdag. Ik ben zowel in de halve finale als in de finale 2e geworden. Na mijn 1e plaats vorig jaar was ik even teleurgesteld, maar dat maakte snel plaats voor trots! Ik kon het niet laten om tegen Tom Dumoulin te zeggen dat ik fan ben en vindt dat hij superknap kan fietsen!" Tom reageerde zelfs wat verlegen met; "Goh, wat leuk, dankjewel!”

Meer berichten