De cover van het nieuwe gedichtenboekje van Andy Marcelissen
De cover van het nieuwe gedichtenboekje van Andy Marcelissen (Foto: )

Nieuwe gedichtenbundel van Andy Marcelissen

In het voorwoord van het nieuwe gedichtenboekje van Andy Marcelissen staat de volgende quote: 'Tonpraters die gaan dichten, voetballers die gaan musiceren, het rijmt net niet maar is daardoor niet minder waar.'

Er zijn mensen die een piste in stappen en een eigen universum creëren. En er zijn mensen die er van de zijkant naar gaan zitten kijken en er dan iets van gaan vinden.

Andy Marcelissen heeft echter een universum gecreëerd waarin hij kan tonpraten, schrijven (o.a. zijn column in Het Kanton), dichten of het weer voorspellen.

In zijn kersverse boekje staan weer 125 leuke, spraakmakende, ondeugende, rake, droge en onnozele gedichten. Het nieuwe cadeauboekje van Andy Marcelissen, nog steeds behorende tot de meest populaire toiletliteratuur, bevat deze keer ook een bijzonder slotwoord van een belangrijk Nederlands CDA-bestuurder, die sinds 2009 een van de meest omvangrijke functies van onze provincie heeft.

U maakt kan om het boekje te winnen, door de volgende drie vragen te beantwoorden en te mailen naar info@andymarcelissen.nl:
Wat is de titel van het nieuwe gedichtenboekje?, Wie heeft het voorwoord geschreven?, Het hoeveelste gedichtenboekje van Andy Marcelissen is dit?

Maar wilt u niet onderworpen worden aan het wedstrijdelement en het lot niet tarten: bestel dan het boekje via: www.webshopandymarcelissen.nl

Meer berichten