Allerzielen 2019
Allerzielen 2019 (Foto: Wiljan van der Zanden)

Een kaarsje opsteken voor je geliefde

Ieder jaar weer staat de tweede dag van november, Allerzielen, in het teken van herdenken wie is overleden. Namen worden genoemd en herinneringen worden zo levend gehouden.

Dit jaar is op zaterdag 2 november, al voor de derde keer, de kerkzaal van Antoniushuis ‘De Vinder’ van 10.00 tot 16.00 uur open. Medewerkers van het Antoniushuis zijn de hele dag aanwezig om u te verwelkomen, de weg te wijzen of om u te woord te staan. Er is koffie of thee in de huiskamer voor wie dat wil.

Iedereen wordt in de gelegenheid gesteld om een kaarsje te komen opsteken voor zijn of haar overleden familielid, bekende of kennis en even plaats te nemen in de kerkzaal. Een stil moment. In gedachten bij de geliefde zijn die er niet meer is. Je de goede momenten herinneren.

De Antoniuskerkzaal is door de werkgroep Bloemverzorging sfeervol versierd. Er klinkt stemmige muziek. U kunt de hele dag binnenlopen.

Antoniushuis ‘De Vinder’, Sint-Vincentiusstraat 113 A te Oosterhout is gelegen links naast de Sint-Antoniuskerk achter het groene hek.

Meer berichten