Sven Mulder werd 3e in de klassieker Ronde van Twente (foto: Tina Mulder)
Sven Mulder werd 3e in de klassieker Ronde van Twente (foto: Tina Mulder) (Foto: Tina Mulder)

Sven Mulder laat zich zien bij W.V. De Jonge Renner

Het wegseizoen 2019 voor Sven Mulder uit Raamsdonksveer, lid van wielervereniging De Jonge Renner uit Oosterhout, zit erop! Een mooi seizoen met stabiele prestaties.

In totaal reed Mulder 17 top-10 noteringen, waarvan 5 podiumplaatsen in Nederland en België. Een van Sven zijn doelen was om een podiumplaats te noteren in een klassieker. Op 6 juli was het dan zover. Van de circa 150 starters, haalden 87 de finish. Sven werd 3de in de Ronde van Twente. Een geweldige prestatie! In het regelmatigheidsklassement van Nederland is hij 34e van de 254 deelnemers geworden.

In België heeft hij deelgenomen aan het regelmatigheidscriterium 'Beker der Vlaamse Ardennen', dit zijn vooral heuvelwedstrijden. In totaal kon je aan 10 wedstrijden deelnemen. Sven heeft 5 van de 10 kunnen rijden en werd heel netjes 4e van de 190 deelnemers. Vrijdag 18 oktober is hij hiervoor in Kruisem gehuldigd. In Tsjechië en Hamburg heeft Sven mee mogen doen aan een meerdaagse wedstrijd. Sven heeft met een heel mooi seizoen zijn periode bij de Nieuwelingen nu afgesloten. De vele en fantastische belevenissen met unieke ervaringen en leermomenten, neemt hij mee naar volgend jaar, in zijn 1e jaar bij de categorie Junioren.

Meer berichten