Foto:

Waailand Feestival met extra podium

Aanstaande zaterdag is het tijd voor de 14e editie van het gezelligste en gelijk één van de grootste tentfeesten van Brabant: Waailand Feestival!

Door Casper van Aggelen

MADE - Koen Grootscholten is al sinds jaar en dag bij de organisatie van Waailand Feestival betrokken en heeft met zijn clubje weer een mooi evenement op de agenda gezet.

'Waailand Feestival staat dit jaar in het teken van China want alles is tenslotte 'Made in China'. We reizen af naar het land van de koe lo yuk en de foe yong hai. De mega tent wordt omgetoverd tot een Chinese Tempel', aldus Koen, die in Made bij veel evenementen betrokken is.

"Het belooft een spectaculaire avond te worden, met een vette show en verrassende optredens. Zoals gewoonlijk blijft de line-up tot op het laatste moment geheim."

Kafke

"Wat we wel kunnen zeggen is dat het vorig jaar een groot gekkenhuis was met The Partysquad, Zanger Kafke De Buren Van De Brandweer, Frans Bauer. Waailand biedt feestgarantie, want kom je naar Waailand? Dan kom je om te feesten!'

Extra podium

Het tentendorp is dit jaar nog groter geworden! Voor het eerst in de Waailand geschiedenis heeft Waailand Feestival een extra area. DJ-Jantje opent daar zijn eigen afhaalchinees, waar hij de hele tent afbreekt met verschillende DJ-vrienden.

Uiteraard wordt er ook in de twee toiletarea's een feestje gebouwd, zo is naar het toilet gaan ook gezellig bij Waailand Feestival!

Karaoke show


Bij China hoort natuurlijk karaoke, dus ook in de Waailand tempel! Onder begeleiding van Hans 500ml kunnen Waailanders schitteren op het podium tijdens de karaoke show, of zoals ze in China zeggen 'kalaoke show'. Met veel enthousiaste aanmeldingen wordt het een grappig element in de show.

Vrijdag 15 november


De vooravond van Waailand staat in het teken van de jaren 90. Tijdens Sensational 90's gaan we terug naar de tijd van de flippo's, gabbers en super Mario. Rob de Nijs, Antia Meyer, Darkraver en Nakatomi mogen natuurlijk niet ontbreken op deze 90's avond.


De laatste kaarten zijn nog verkrijgbaar via

www.waailand.com

Meer berichten